folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Linuxisletim Sistemi Olan Uydulardan Anlayanlar

Linuxisletim Sistemi Olan Uydulardan Anlayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

enigma 2 olan bir cihaz aldim ama sanki tarihte ilk kez elektronik alet gören bir insan gibi oldum hicbirsey anlamiyorum. Bu saatten sonra hesap makinesi falan kullanmaya baslarim gibi.

Bu aletlerde lnbleri nasil gösteriyoruz 3 lnb var 2 tanesini görüyor? Imaj atilcak diyorlarda openpli 4 attim baska birsey yapmalimiyim? sifreleri kanallari izlemek istiyorum birde cilginlar gibi hemde.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

uydu nasıl buluyon bilmemde şifre olayı için ccam server alacaksın googleden araştır ccam ı.ayrıca yerli platformları çözemezsin :) hangi marka model aldın kaç tl

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

xtrend et 4000 aldim 115€  ecnebi diyarlardayim buralarda cok populer bu alet bende aldim bir cilginlikla. Hocam peki cccami aldim diyelim o adamlarin verdigi kanallarin bende cikmasi lazim mi?(Zeki Mürende bizi görücekmi gibi bir soru olmadi insallah)

Birde bir sürü cccam satan var kimi ucuz kimi pahali tavsiye varmi 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hoca ben senelerdir o aletlerle uğraşıyorum uyduyu manuel kurmakta hala zorlanıyorum.

uydu tipini bilmen lazım. apartmanda dağıtıcı varsa o frekanslara bi sayı ekleyip çıkarman gerekebiliyor.

manuel kurmak için kanalların frekanslarına  http://www.lyngsat.com/europe.html adresinden bi bak

HolyOne tarafından 22/Eyl/13 00:18 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

hocam cihaz-kart eşleşmeli platformlar hariç bildiğim kadarıyla bayağ bi platform sağlanıyor bu ccamda.tabi çanak anten hangi uyduya bakıyorsa ordakileri izlersiniz.satıcı önerim yok bende bi ara sardıydım araştırdım bayağ ama sonra vazgeçtim hiç denemişliğim yok.satıcı olayına gelincee test al mutlaka satın almadan önce satıcı elemanlar yardımcı oluyorlar bakarsın beğenirsen alırsın olmadı almazsın.tavsiyem 1 aylık al ilk önce beğenirsen 3 aylıklarını al 1 yıllık falan önermem.ayrıca motorlu çanak imkanın varsa çok iyi olur.satıcı ile konuş bayağ bilgi veriyorlar.

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Dm500 dm8000 vs vs.

Hangi model cihaz ve enigma2 nin hangi surumu

Dreamboxfullhdserver.com burada bilgiye ulasabilirsin.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

Apartmana ait degil ben kurdum 3 lnbli alet, catida duruyor önceki dandik uydu alicisinda direk cikiyordu bunda cikmiyor. Manuel girmeyi hic bulamadim en son  2lnbyi bulup kanal arattim ama hep cöp kanallar cikiyor.

Motorlu canak yok hocam sabit 3 lnb onunda 2si cikiyor iste. Bamistim ben cccam satanlara test vermiyorlar iptv icin veriyorlar cccam icin vermeyiz diyor cogu birde 3 6 ay arasi satislari minumum.

alet dedim ya xtrend et 4000 hocam openpli 4 en son sürümü . Mesela bu enigma2 olan cihazlarin herseyi aynimi android isletim sistemi olan teller gibi. Simdi dm500 icin alatilan bir olayi ben bizim aletin üstünde deneyebilirmiyim.

Birde hicbir sifreli kanal cikmiyor biss falan giriyorduk bunda oda yok bulamadim yada.

Toplam Hit: 775 Toplam Mesaj: 7