Linuxta İnternet Sorunu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    PArdus 2008 kullanıyorudm bi ara internet gitti.KEyfine göre gidip geliyor.Şimdi 2007.3 kurdum var.BElki bir kaç saat sonra yine gidecek.İşin ilginci

    10.10.0.6
    255.255.254.0
    10.10.0.1

    dns: 193.140.41.94

    ayarlarını yapıyorum.Kopetede dnsi yazmıyoru giriyor, internete girmezken nromalde kopete ile yine bağlanıyorum.Yani msndeyim fakat internet yok.HEr zaman yok.Yanımdaki arkadaşımda var.Ban falan gelse neden gelsin hadi gelse şimdi nasıl giriyor.

    Sorun kabloda değil.Fıttırmak üzreyim.Tekrar olursa herhalde bilgi işleme gidicem adamlar unix kullanıyor çözer.Burda görevli var adam daha önce pardus kullanmadım dedi zor zar interneti bağladım ona sevindim.Şimdi sevincimde kaçtı..Anlamıyorumda neden bu.Fikri, düşüncesi olan varmı ?

    Acaba üniverste sunucularından falan mı..Yoksa benim ayarlar mı cozutuyor ? çünkü format atınca belli müddet sorun kalmıyor.

    Birde mac adresimizi istediler acayip kıllandım.FArklı pc getiriyorum onun macı farklı internete ayarları yapınca giriyor. 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Nisan/2007
    Erkek

    ya pardus daha adam gibi bir sürüm çıkaramadı en iyisi 2007 3 dü 2008 çok saçmalıyor.ben geçen yeni hdd aldım eskiden 1 hdd de xp ve parus wardı ayrı ayrı dursun dedim yeni hddye 2008 kuramadım hata verdi başka cdlerden denedim yenisini indirdim 2 saatte gine aynı:s yapın adam gibi birşeyde kullanalım ya.

    senin sorunun makinandanda olabilir.donanımsal olarak uygun değildir belki.ethernet kartınının sürücüsünde bir sorun fln vardır belkide 


    << Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek
    dostu şimdi giriyor bak 30 dk sonra girmez 3 saat sonra girer :-/
Toplam Hit: 1576 Toplam Mesaj: 3