Linuxta Yardım Lazım :P
-
Arkadaşlar benim hdd tek bölüm şu anda,ancak hem ubuntu hemde windows yüklü olduğu için bazen windowsun ebesi linux tarafından belleniyor ve programlar kullanılmaz hale geliyor.Bunun için ubuntuyu silmek istiyorum ama ubuntuyu silemiyorum hddden.Nasıl olcağını bilen varsa acil yardım bekliyorum çünkü çok kötü durumdayım yaa :( hddnin9gblık bi alanını kullanamıyorum,programlarım çalışmıyor :( çok kötü hakkaten,lowlevel diye düşündüm,oda belki ubuntuyu silemez dedim size danışayım dedim :( ne yapmam gerekir hddyi sıfırlamak için?Windowsu formatlarım sıfırlanır ama ubuntuyu nasıl kaldırcam???
-
formatladıktan sonra sadece windows kuracaksan yedeklemen gereken verilerin varsa yedekle ve sonrada diskini yeniden biçimlendir. ne windows kalır nede linux. bunuda elindeki winXP cd'si ile kolaylıkla yapabilirsin.
-
Hocam onu bende biliom,kurtarma panelini açıyom format C: diyom formatlıyo ama hepsini değil,sadece bi kısmını,ubuntu silinmiyo,onu silmek için ubuntuya ne yapmam gerektiğini soruyorum :( sıfırlanmıyo hdd yani :( başka bi yol bilen varmı?killdisk falan diyolar onlar ne işe yarıyo?Ne öneriyosunuz çözüm olarak?
Toplam Hit: 1874 Toplam Mesaj: 3