Lisanslı Müziklerin Lisansını Kırmak
-
arkadaşlar daha 2gün önce ttnet ten 40tane müzik indirdim bugun bilgisayara format çaktım ancak müzik dosyalarını dinleyemiyorum media player ile açıyorum
bana bu müzik daha önce lisanslanmıştır diyor dinletmiyor napıcam şimdi ? (kimse winamp demesin oda aynı şekilde çalışıyor denedim zaten)
winamp realone winmediaplayer gibi 10media playerde denedim hepsi lisans istiyor şimdi en son okarak internette aradim itunes istemiyor diye yazmışlar
büyük ihtimal gene çalmayacak ama deniyim dedim bilginiz varsa bunu nasil yapacas nasil kıracaz lütfen söyleyin : (( ilerde büyük arşivim oldunda gene aynı durum olursa napıcam puff
-
dicek bırsey bulamıyorum (: aylık 5 lırada sana kitledıler he:D ne diyim ki hoca bir bardak coca cola veya ılık bır su ..
-
5lira derken neyi kasdettin anlamadim?
ayni müzikleri tekrar indiricem lisansı kaydetme diye bir şey varmış birde öyle deniycem =)
-
zaten oldum olası ne ttneti ne de yaptıgı faaliyetleri sewerim.bende gecen bi bakim dedim iyice reklam meklamını yaptılar.iyi olur elimin altında istedigimi indiririm dedim.amk her seyi istiyorlar kardes.ne bide onlara ait mail adresi mi ne olacakmıs.tüm bilgileri istiyorlar.onunla ugrasamam.herkese de tavsiyemdir.ttnet out,
Limewire Rulzz :=)
-
ttnet mail almak 2dk
ttnet müzik e üye olmak 1dk
=)
ama napalim gitti lisans hepsini baştan indiricez artık.