Lisanslı Vbultettin"İ Nerden, Nasıl Satın Alabilirim?
-
Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yada kullanan varsa ve bana açıklama yaparsa çok sevinirim.
-
yaw olm nulled vb'ler war nette lisanslı kendiliğinden para verme ski skine diyom yaa !! Kapanmaz asla lisanslı gibin aynı işte :S
-
admincp ile modcp klasorlerinin ismini değiştir. Ayar çekceğin zamanda www.site.com/path/admincp-yeni-ismi/ şeklinde girebilirsin. O klasorlerin isimlerini FTPden değiştirebilirsin. Ozaman vbulletin bi *im yapamaz;)
-
hacı işin ipneliğine bakıcak olsam, kralını yaparım ama resmi bi kurum için olacak, para mühim değil, sitesine baktım araştırdım biraz ama sanırım Türkiyeden sadece paypal kabul edyomuş
-
hoja bulletinin sitesinde order kısmında 5-6 tane ödeme şekli war illa paypal olmak zorunda değil istersen cc bilgilerini adamlara faxlayarakda satın alabilirsin... her türlü alırsın cc ile ..
-
lisans alma konusunda yardımcı olabilirm. pm ile iletişme geçebilrirsin
-
Webmaster61 bunu yazdı:
-----------------------------lisans alma konusunda yardımcı olabilirm. pm ile iletişme geçebilrirsin
-----------------------------
webmaster işbaşında :D -
Eyvallah, o günden beri anca girebildim, paypalla aldım ama bi 20 ytl fazladan yasladılar.
Toplam Hit: 2258 Toplam Mesaj: 8