Lise 1.Sınıf (Sınıfta Kalma,Geçme)
-
arkadaslar benim ufak kardeş lise 1 de okuyor.bir hayli zayıf getirdi.benim dönemimde hazırlık+3yıl liseydi.şimdi bunların 4 yıl lise.yani ilk senesi.yine benim dönemimde agırlıklı ortalamaya gore kalınıyordu.2.50 nin altı kalıyordu gibi hatırlıyorum.Lise ye giden arkadaslar suan ki sistemde kalma geçme nasıl oluyor.aydınlatırlarsa sevinirim
-
yıl sonu ortalaması 2,50nin altındaysa 2den fazla zayıfı varsa sorumluluk sınavlarına kalır
1-2 zayıfı varsa sorumlu geçer dersleri vermeden mezun olamaz
ortalaması 2,50yi geçtiyse kaç zayıfı olursa olsun ortalamayla geçer
ben lise1deyken böleydi 3 senede deiştimi bilmiorum
-
KGD bunu yazdı:
-----------------------------
yıl sonu ortalaması 2,50nin altındaysa 2den fazla zayıfı varsa sorumluluk sınavlarına kalır
-----------------------------değişmedi aynen devam..
sadece "1-2 zayıf varsa sorumluı geçer dersleri vermeden mezun olama"z 2.50 in altındayken geçerli üstte yazmıssin ama altta farkli yazmissin :) -
by_kamu bunu yazdı:
KGD bunu yazdı:
-----------------------------değişmedi aynen devam..
sadece "1-2 zayıf varsa sorumluı geçer dersleri vermeden mezun olama"z 2.50 in altındayken geçerli üstte yazmıssin ama altta farkli yazmissin :)
-----------------------------ufak hatalar olabilir tabi (:
-
walla ilk dönemden sadece 3 tane zayıfı var.2.dönemde 3 ten fazla olur azı olmaz.demekki ortalamaya bakacaz.ortalamalar eski dönemde oldugu gibi ders saatleriyle carpılıp mi hesaplanıyor yoksa aritmetik ortalama falan mı?
-
Wizard bunu yazdı:
walla ilk dönemden sadece 3 tane zayıfı var.2.dönemde 3 ten fazla olur azı olmaz.demekki ortalamaya bakacaz.ortalamalar eski dönemde oldugu gibi ders saatleriyle carpılıp mi hesaplanıyor yoksa aritmetik ortalama falan mı?
-----------------------------ders saatleriyle hocam beden eğitimi müzik resim gibi dandirik dersleri yuksek tutsun sözellerdende biraz bastırdımı 2.50 yi gecer die tahmin ediyorum
-
hacı tam yerinde bir konu acılmıs benımde sorum var :D
yaw gecen sene bır soylentı cıktı 1. donem 5 2. donem 1 olsun bı dersın o dersden kalıyomusun dedıler..Benım bıldıgım ortalamaya bakılır ortalaman 1 se o dersten kalınır..
sınıfta kalma olayıda benım bıldıgım 4 zayıftan fazla 1 in varsa direkt kalıon eger 1-2-3-4 ise sorumluluk sınavlarına gırıon ...
yaw gecen seneye kadar bole bır korkumuz yoktu 10. sınıfa geldım ılk defa 1 getırdım ama bir getirdim tam getirdim 3 tane :)
/ben sayısalcıyım 1 olan derslerım tarıh edebıyat ingilizce normal yaw :D/