Lise Diplomamı Nasıl Alabilirim? Yardım..
-
Lise yi 2004 te bitirdim ama sorumlu iki dersim vardı birini geçtim biri kaldı şimdi diplomamı nasıl alabilirim bilen yardım edecek varmı
Şimdiden teşekkürler..
-
okul yönetimiyle görüşmeyi denedin mi ?..
-
eski okuluna yapacağın bir miktar BAĞIŞ LA alacağını düşünüyorum
-
okul biraz uzak belki bilen vardır diye sordum yinede sağolun
-
bi sınavla dersi verebiliyosun diye biliyorum . okul uzak olabilir ama bir telefon kadar yakın .
-
beklemeli öğrencisin şu anda.. bütünleme sınavlarının tarihlerini öğren.. en yakın şubatta olması lazımdı.. öyle biliyorum ben.. okul yönetimiyle görüş zaten sınavlara girdiğinde tüm cevapları veriyorlar :D
-
bir arkadaşımla aynı kaderi paylaşıyorsun kardeşimmm öss sınavına girdi kazan dı ama diploması yok diye yhani alamadığı için kayıt yapamadııı ben paranın iş yapacağını sanmıyorum anca sınava girerek haledersin ayrıcaaa sınavda yardım ediliyormuşşş zaten seninki tek ders gir sınava geç takma kafanaa... olmadııı keseyi açç müdürün rüşvet almaya hazır eline bir iki kuruş sıkıştır bakarsın verir :))) ALLAH yardımcın olsun
-
bulundugun sehirdeki milli egitim il egitim araclari ve donatim merkezine git kredilerine bakarlar ve eksik varsa eger orda aöl e kayit olursun.kredi olarak hesapliyolar ve kac krediye ihtiyacin varsa tamamlayip diplomani alirsin
-
çok sağolun
Toplam Hit: 1574 Toplam Mesaj: 9