folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Lise Nakil İşlemleri

Lise Nakil İşlemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Hocalar bi yerden bilgi bulamıyorum, kardeşim seneye istanbula taşınıyor.

Okulunu taşımamız gerekiyor.

Bir okulu arayıp sordum.

Puanı yetiyorsa eylüle kadar bekleyip okul açıldığında e-okuldan transferini isteyecek ve dilekçe gönderilecek, yer varsa kabul edicez diyor.

Şimdi bu yer var mı muahbbetine kafam takıldı. Bu yerleşetirme sıralamasında öncelik almak için var mı işin bir çakallığı?

Nakil için ne kadar ödeyeceğiz?

Bir de ikametgah istanbulda değil, bir sorun olur mu ? almak zorundamıyız?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hocam bu işler tamamen müdrün iteğine bağlı kardeşin başarılı bir öğrenci ise sorun çıakrmazlar kolaylıkla alırlar biraz dikkatli davranın adamalr saf görünce iyi para alıyorlar 500-600 hatta 1000 e çıkan var normal bir anadolu lisesi için ikametgah olayını bilmiyorum ama almak gerekebilir

bu arada okudla açık muhabbeti de şudur okul her dönem 180 kişi alsa 6 sınıf açar ve her birine 30 kişi koyar ( zaten anadolu lisesi için daha fazlalası yasak) eğer bir dönemde nakil okul bırakma gibi bir durumda bu 180 tahmin edebileceğin gibib azalır 170 falan olur ve okula başvuran en yüksek puanlı 10 kişi okula alınır diye bir şey var ama ne akdar geçerli bilemem

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam bu işler tamamen müdrün iteğine bağlı kardeşin başarılı bir öğrenci ise sorun çıakrmazlar kolaylıkla alırlar biraz dikkatli davranın adamalr saf görünce iyi para alıyorlar 500-600 hatta 1000 e çıkan var normal bir anadolu lisesi için ikametgah olayını bilmiyorum ama almak gerekebilir

bu arada okudla açık muhabbeti de şudur okul her dönem 180 kişi alsa 6 sınıf açar ve her birine 30 kişi koyar ( zaten anadolu lisesi için daha fazlalası yasak) eğer bir dönemde nakil okul bırakma gibi bir durumda bu 180 tahmin edebileceğin gibib azalır 170 falan olur ve okula başvuran en yüksek puanlı 10 kişi okula alınır diye bir şey var ama ne akdar geçerli bilemem

-----------------------------

hocam teşekkür ederim..

peki ikametgahı istanbula almamış olsak bir sıkıntı çıkar mı?

Velisi olarak anne,baba sağ iken abisi olarak ben yaptırabiliyor muyum işlemleri vs.?

Toplam Hit: 947 Toplam Mesaj: 3