Lise Ve Önlisans KPSS
-
Arkadaşlar bu sene mezun oluyorum. Oldum bile şuan itibari ile mezunum diplomayı almadım ama henüz. (Lisesi demeyin lan bana! :P)
KPSS'ye girmeyi düşünüyorum hani para kazanırım belki.
Ne tür şeyler oluyor?
Sınava giren var mı kolay mı zor mu? Türkçe çözdüm 2010 30 da 1 boş 1 yanlış yaptım kolay geldi.
Ne tür meslekler var kaç puan ile nereye gidilir bilgisi olan var mı?
-
Lise mi önlisans mı?
Eylüldeki sınava gireceksen bu gece dahil geceni gündüzüne katıp ders çalışman gerekiyor. Zaman daraldı o yüzden. Hade iyi gedeler.
-
imlegend bunu yazdı:
-----------------------------Lise mi önlisans mı?
Eylüldeki sınava gireceksen bu gece dahil geceni gündüzüne katıp ders çalışman gerekiyor. Zaman daraldı o yüzden. Hade iyi gedeler.
-----------------------------Lise.
Türkçe ve matematikte sorun yaşamam tarihim ve coğrafyamda iyi sayılır bi tek vatandaşlık çalışmam lazım.
-
pSkpt bunu yazdı:
-----------------------------imlegend bunu yazdı:
Türkçe ve matematikte sorun yaşamam tarihim ve coğrafyamda iyi sayılır bi tek vatandaşlık çalışmam lazım.
-----------------------------iyi o zaman yine de hepsine ben bunları biliyorum zaten demeden tekrar konu çalış. Ve bol bol deneme çöz.
-
imlegend bunu yazdı:
-----------------------------pSkpt bunu yazdı:
-----------------------------imlegend bunu yazdı:
-----------------------------iyi o zaman yine de hepsine ben bunları biliyorum zaten demeden tekrar konu çalış. Ve bol bol deneme çöz.
-----------------------------LYS'yi atlatayım. Alıcam bi KPSS kitabı çözcem. :)