Listemdeki Herkes Virüslü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

ya hajılar msn listemdeki herkes virüs yemiş. paso resim atıp duro msn den herkes. yapan adam sağlam yapmış demek ki hızlı yayılmış. bi çözüm bulmak lazım ya msn deki herkesi silcem ya da herkese format çekcem. böle gitmez..

yorumları beqliom

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

akşam piyangosu :) hacı herifler sana resim atıyorsa kabul etme. yapanın ta yedi cettini. niye msn listenden herkesi sileceksin ki ? gidip taratsınlar virüs programıyla silsinler virüsü tamamdır. buna daha ne yorum yapılabilirki birde yorum bekliyorsun daha önce zaten tartışıldı ara azcık bulacaksın.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    Hadi herkesi silcen eyw.anlarim da. Herkese nasil format cekcen?msn ustunden format cekebilecek adam olsan bu polemige girmezsin.bide listede kac kisi var benim gibi 600 kisi warsa ne halt etcen?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

http://uploaded.to/?id=01wejq

buyur hocalar tepe tepe kullanın :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    Yapmanız gerekenler:
    Başlat menüsünden Çalıştır’ı açın... "regedit" yazın.
     HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentV ersionShellServiceObjectDelayLoad 

Daha sonra ilk "regedit"e girdiğiniz bölüme dönün ve oradan HKEY_CLASSES_ROOTCLSID bölümüne gidin...
    Burada printers bölümünü bulup printers ID’yi silin tekrardan.Biraz karışık olduğu için dikkatli bakmanız gerekmektedir...
    Şimdi bilgisayarınızı yeniden başlatın. Ve "Bilgisayarım"a girin oradan ana sürücünüze girin. Windows klasörünün içerisinde bulunan
    %System% otiffy.dll
    %System%printers.exe
    %userprofile% ew.txt
    %Windows%images0{rastgele bi numara}.zip (büyüklüğü:119KB)
    %Windows%photos0{rastgele bi numara}.zip (büyüklüğü:119KB)
    %Windows%album{rastgele bi numara}.zip (büyüklüğü:119KB)
    %Windows%photo{rastgele bi numara}.zip (büyüklüğü:119KB)
    %Windows%pictures0{rastgele bi numara}.zip (büyüklüğü:119KB)
    %Windows%picture{rastgele bi numara}.zip (büyüklüğü:119KB)
    dosyalarını silin hangileri var ise... Ancak bu dosyalar gizli dosya şeklinde olabileceğinden pencerenin üst bölümünde bulunan araçlar sekmesine tıklayıp Klasör Seçenekleri’ni açın. kolay gelsin :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    abi zipli dosyayı kabul edip internete upload etsene biz de yarrlanalım açmassan sorun olmaz.

http://yigitdemirag.com
Toplam Hit: 13155 Toplam Mesaj: 6