folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Listview De Fragment Döndürme

Listview De Fragment Döndürme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocalarım ListView içerisine Fragment Gömeceğim fakat bunu nasıl yaparım ederim bu konu hakkında pek fikrim yok :/ Düşününce Fragmentler OnCreateView de falan View dönderiyor. Bu Viewler içerisine Click Methodunu yazsam Daha sonra ListView içerisindeki getView methodundan Fragment yollasam Aptallık mı olur ? Yada böyle birşeyi yapmam mümkün müdür ?

Yapmak istediğim yapı şu şekilde. Mesela ben Adapter'e Fragment A yı göstermek istemediğim için Constructor'a Fragment A yı göndermiyorum da Fragment B C gönderiyorum ve sadece Fragment B C gözüküyor. Yada bu yapıyı nasıl yapabilirim Mantık yürütebilecek biri varmıdır acaba :/

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Amacın ney ?

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@ozgunlu , 

Abi Fragmentleri de ListView'e Gömmek istiyorum . 3-5 Eventli küçük pencereleri Alt alta göstermek istiyorum Bu pencereler ekleyip silinsin . Kullanıcı rahatlığı için. Bu pencereleri tek tek xml yapıp onlara event verip view de de o xml dosyasını seçmek yerine direk Fragment yapmak istedim. Ekleyip kaldırılabilir olduğu için..

EDİT : direk CustomView yapmak yerine Fragment mantığıyla yapmak istiyorum. Fragment de değişik bi güzellik var. Webdeki gibi abi Master page düşün içerik değişsin gibi bi yapı. Ama bu Fragmentler eklenip çıkarıldığı için XMLin Layout ' u LayoutInflate edersem bunlar ekleyip kaldırılmıyor. Fragment olunca olur diye düşündüm. Aslında güzel bi yapı değil mi ? Kullanıcının gözü boyanır ? Vallaha tavsiye ederim :/ bide Scrool View çaktım mı 500 tane pencere yeride tek pencerede ilişkili ekranları göstermek daha mantıklı geldi :/ 

MhmdAlmz tarafından 20/May/16 16:32 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Şöyle ufak bi up olsun :)

Toplam Hit: 929 Toplam Mesaj: 4
android custom listview fragment