Litecoin Üretimi
-
Beyler yeniyim btc isinde. Altcoin oluyomus sanirim ve üretimi btc ye gore bi nebze daha kolaymis ekran karti konusunda ve degerlenmeye baslamis bu ara.
Netten az arastirdim bi kac bisey buldum. Sizin de bi gorusunuzu alayim dedim var mi ltc üreten ?
-
Hic mi kimseden bi cevap yok ?
-
hacı bu coin mevzusunun ekran kartıyla ne alakası var halen çözemedim ben.
-
joe_black bunu yazdı
gpu
-
joe_black bunu yazdı
bişeyleri çözmek için işlem yaptırıyo heralde net bilmiyorum, gpu cpudan daha hızlı olduğu için ekran kartını kullandığını biliyorum ama
-
hsyN bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
bişeyleri çözmek için işlem yaptırıyo heralde net bilmiyorum, gpu cpudan daha hızlı olduğu için ekran kartını kullandığını biliyorum ama
okumaya buradan devam edin.
"en.bitcoin.it/wiki/Why_a_GPU_mines_faster_than_a_CPU"
-
Asil soruya gelsek, litecoin ile ugrasan var mi ?
-
Bu konu üzerine denedim , öncelikle belirteyim bu konu hakkında pek fikrim yoktu. Litecoin konusunu bu konu ile öğrendim, biraz araştırdım ve %0 oran kesen pool'lar ile denedim.
Cudaminer ile mining yaptım ben. Nedeni ekran kartımın işlemciye göre daha hızlı deniyor olması. (Gtx 680m).
10-15 Dakika falan denedim saniyede 120khash deniyordu. Toplam elime geçen 0.000 oldu :)
Bitcoin mining ile daha fazla geçiyordu, niye böyle oldu bilmiyorum. Kısacası benim deneyimim böyle oldu :)