Live Mail..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    Adı böyle geçiyo galiba..

Sitenin üstüne bi banner oluyo işte sitem xx.com sa xx .com uzantılı mail almak için tıklayın diyo oraya tklıyo hotmail sayfası açılıyo alıyo mail kutusu hotmailden oluyo  doğrulama derdi olmuyo direk hotmailden oluyo ama xx.com uzantılı oluyo aynı zamanda ben o mailleri açıp kapayabiliyorum..

bu olay tam olarak nası Yapıylıyor bilgisi olan varmı ? Panelim plesk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    plesk panelde web mail olması lazım yazar yani orda..sen kendine mail acacaksın sonra passport.com'a gireceksin aynısından alacaksın sonra msni acacaksın doğrula diye bişi cıkcak yan taraftan basacaksın bi kac işlem var doğrula diceksin sonra senin webmaile mail gelecek doğrulaman için ordan onaylıcaksın olcak bitcek mailine pleskten girebilirsin hep..

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raistlin
    raistlin's avatar
    Erkek
    www.vista.aero gibi siteler diyorsun degil mi o sistem hotmail in saglamis oldugu bir sistem bir yerde doldurman gereken form var onu bul doldur : ) bir kacda mail dns ayari yapman gerekicek sonra istedigini gibi olur

I killed my brother once, I can do it again.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

http://domains.live.com

.....

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    Halowen bunu yazdı:
    -----------------------------

http://domains.live.com

.....

-----------------------------
    bu aderesten girip kayıt oluyosun sonra sana verilen mx kayıt adresini serverindekii mx recordlerı ile değiştiriyosun sonra kullanmaya başlıyosun aynı olayı gmailde veriyodu ben gmali tavsiye ederim sana

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
Toplam Hit: 13089 Toplam Mesaj: 5