Live Mail Şifremi Değiştiremiyorum!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Hayatta böyle bi konu açacağımı hiç sanmazdım ama başıma geldi.. yanlışlıkla bi linke tıkladım ve msne virus girdi.. virusu yok etmem için şifreyi değiştirmem gerek ama yükleniyor denilen birşey çıkıyor

Bu yükleme hiç bitmiyo nedense :)

neyse paraloyı resetle falan dedim.. yine sonuçta bu ekran hep karşıma geliyor.. o yüzden de sonuç aynı..

arkadaşa verdim o hem ie de hem de firefox da denedi sonuç aynı.. hem benim mailim hem kendi maili için sonuç aynı..

Bunun bi yolu yok mu?

Sorunun yoğunluktan kaynaklandığını düşünüyorum ama bir kaç gün önce kişisel bilgilerime bakacaktım yine böyle olmuştu..

Önerileriniz?

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    evet çok karşılaşıyorum. ie de açılmıyo. FirFoxtan gir www.passport.net e, sağ üstte "Oturum Aç" var girişi yap ordan, değiştir sonra biliyosundur. Yani FireFox

sanılanın aksine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    firefoxdan da olmuyor hoca..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    i.e 6 da olmuyor   hep öle beklior mozilladada olmuyorsa internet cafeye git 2 dakka deiştir.Nedense oralarda deişior :D

(:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:
    -----------------------------
    firefoxdan da olmuyor hoca..
    -----------------------------
    hmm bilmiyorum valla. ie de açılmıyo bazen biliyorum çok karşılaşıyorum arkadaşlarınkiyi değişirken felan veya kafedeyken neyse işte. Ama firefoxtan girince açılıyodu. Sende niye açılmadı bilmiyom.

sanılanın aksine...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

kafedeyim zaten:)

firefoxla arkadaş girdi.. ben buraya kurup deneyeyim..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

tamam arkadaşlar ben açtım firefoxla.. hallettim sorunu:)

demek arkadaşda açılmamış...

sağolun yorumlarınız için..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Arada bir böyle bişey oluyor eskiden beri.İe ile olmayınca firefox ile yaoıyordum,geçen onda da açılmadı 5 dakka sövdüm sonra açıldı.Yani mailin sana olduğunu iyice hissettirmen gerek hotmail e yoksa açmıo.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
Toplam Hit: 11465 Toplam Mesaj: 8