Live Messenger Tr Karakter Sorunu Lütfen Yardım Edin
-
ben msn 7,5 kullanıyordum.hiç bir sorun yoktu. 7,5 i kaldırıp live kurdum. nick imdeki birde kişi listemdeki türkçe karakterler çıkmıyor. tekrar 7.5 kurdum sorun düzeldi. harddisk i formatlayıp tekrar live kurdum yine nick imdeki birde kişi listemdeki türkçe karakterler çıkmıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim.
-
msn için format mı attın yani?
way a.q :S:S:S -
evet attım.
-
Arkadaşım listende başka ülkelerden biri varsa belki ondan oluyordur.Genelde banada oluyor başka ülkeden biriyle konuşunca türkçe karakter ile yazamıyorum.Sonra kendiğinden düzeliyor.Tabi bu nasıl oluyor ne oluyor çözümü ne hiç bilmiyorum.Yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımcı olurlar sana.
Hazır konu açılmışken bende bi soru saorayım livemessengerde ben kendi msnmi açınca bi sorun yok ama başka birileri açınca liste bomboş çıkıyor bunu nedenini öğrenebilirmiyim?Çözümünüde tabi :) şimdiden teşekkür ederim. -
perisan live messengerde kısıler guruplarda olmak zorundalar.Eger guruplara ayrılmamıs sa o zaman gorunmuo benımkıde oyle olmustu kısılerımı bı guruba tasıdım duzeldı.Once live messenger den farklı bır surumde kısılerınızı herhangı bır guruba atın.Daha sonra da live messenger de acın o zaman duzelmıs olacaktır.Kolay gele...
-
alt+shif yap düzelir bende de oluyo konusurken gülek istiyorum =? bu çıkıyo değişik şeyler oluyo. dediğimi yap sorunun düzelir belki :)
-
msn için format :S
-
aZaPp Teşekkür ederim.SAğolasın.
-
persian kardes sana olanın aynısı bana oldu arkadaşa gittim dedim bi açıyım msn imi bi baktım liste bomboş hay aq dedim bi saat önemli olanları yükledim.
ama kendi bilgisayarımdan girince bi baktım bütün kişiler yerinde amma kokmmuştum gittti o kadar kişi diye yaa :):)
Toplam Hit: 11234 Toplam Mesaj: 9