Live Msn Ve Multi Msn

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bende windows live messenger yüklü ve multi msn de var ama multi msn ek adres açamıyor yani işe yaramıyor multi msn. çözümü var mı ? yoksa başkas bir msn sürümü mü deneyeyim?

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    live msn i kurduktan sonra live msn için olan plus eklentisini indirip kur (msgplus.net adresinden edin) sonra ayarlar bölümünde multi acc bölümü var onu aktif ederek istediğin kadar açabilirsin

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    çok sağol stifler biraz karşık geldi ama deneyeceğim...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Tahribat

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    yok yok gerek kalmadı plus iniyor şu an arkadaş ta ayarlardaki şeyi yaparım ben dedi sağol ama :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    yukarda şematik olarak anlattım :) kolay gelsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    http://www.msgshit.com/downloads/cat/Multiple%20MSN
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    messenger discovery live bunla da baya güzel şeyler yapılıyor multi msn sınırsız titreşim sizi silenleri gösterme size pencere açanları kapatanları vs.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek
    Stuffplug 3.0 de deniyebilirsin :) daha çok özellikleri var

the one and only yaramaz.
Toplam Hit: 11335 Toplam Mesaj: 9