Live Spaces Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

Herkese selam bir sorum olacak belki bilen vardır mesela  bende olan "ugur.spaces.live.com" ve bunu "www.ugur.com"'a getirmek istiyorum böyle birşey olabilirmi? yani blogspot.com'daki blogu kendi domaine cname ayarlarıyla oynarak halledebiliyorsak bundada öylebirşey olabilirmi?

http://thespacecraft.spaces.live.com/blog/cns!8AA773FE0A12B9E3!38767.entry burada birşeyler yazıyor tam anlamadım olayı ama adamın açmış oldugu subdomain http://bill.heinson.us  bill.spaces.live.com'a yönlendiriyor? eğer yönlendirip yönlendirmemesi bana kalkışmazsa nasıl yapabilirim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    usta33
    usta33's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarıyla bi çşekilde yönlendirme yapman lazım ama bence tam tersini yapabilirsin yani ugur. com u acan birisinini karsısına live space acılabilir kardes

SLM
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    istedigim şekilde olmazmı? haydi bilen biri yokmu?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

2 şekilde yaparsın hocam,

birincisi godaddy gibi bi domain firmasından alırsan hostunu orada yönlendirme özelliği var mesela www.aliatabak.com u www.veliatabakti.com/haydar/veli.asp ye yönlendirebiliyorsun...

bir diğer yöntemide eleman şöle anlatmış...

domains.live.com a yönlendir domaini, sonrada oradan o domainin subdomaini olarak, spacesi ekle...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 13655 Toplam Mesaj: 4