Livestraam Kullanimi
-
Sa, murit ve muride abilerim ablalarim, Livestraam kullanimi hakkinda bilgi ariyorum, pek fazla bir bilgiye rastlamadim bu sistemi kullanmak icin galiba bir adet bilgisayar ve bir adet kameraya ihtiyacim var, "bunlari biliyoruz" benim kullanim amacim bir dugun salonunda dugun oldugu zaman online olarak internet uzerinden yayin yapabilmek, bu sekilde bir hizmet verirsek iyi olur diye dusunuyorum, livestraam disinda farkli birsey yapabiliriz'de ama nasil?, yada livestraam i tavsiye edermisiniz nasil birsey yapabilirim?
-
ustream bence süper ve ara ara kullanırım dükkanımda :)
ama çoklu kamera desteği varmıdır bilemem -
dj_alpere konu linkini pm at görünce girsin yazsın bişiler
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------dj_alpere konu linkini pm at görünce girsin yazsın bişiler
-----------------------------ok eyvl hacim
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------dj_alpere konu linkini pm at görünce girsin yazsın bişiler
-----------------------------Görmediğim konumu var a.q ;) gördüydümde yazması zor geldi :)
bilgisayara cam drivarı olarak gelen herşeyi yayın olarak basabilirsin
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------Görmediğim konumu var a.q ;) gördüydümde yazması zor geldi :)
-----------------------------Eyvl hacim, bu donuyor ya bunun pre uyeligini alsam avantajim olurmu bunda?
-
byhewal bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------Eyvl hacim, bu donuyor ya bunun pre uyeligini alsam avantajim olurmu bunda?
-----------------------------izleyenemi donuyor yayın yapanamı?