Livezilla Kurulumu
-
İyi günler
E ticaret sitem için livezilla kurmam lazımdı ancak kurulumu cok kolay olan bu velette anlayamadıgım bır sorun var.
Ftpye yuklerken bu hatayı veriyor once.
I won't open a connection 192.168.0.10
Daha sonra tekrar dene diyorum
An existing connection was forcibly closed by the remote host
Diyor.
Sizzce cozumu nedır bıraz acil lazım yardımcı olacak kişiye şimdiden teşekürler.
-
Aldım burayı
-
pasif- aktif modda yüklemeyi dene olmuyorsa dizine offline kurulum yap. o dosyaları kendin yükle ftpye.
-
Ber değişiklik olmadı bende mesenger destek kurmaya karar verdım ancak baska tavsıyesı olan varsa sunu kullan diyen varsa
-
klasörü ziple dosya yoneticisinden upload et sonra extrack yap olsun bitsin
-
localemi kuruyosun hoca?
-
hocam o ip neden 192 li
-
Livezilla cok zamanımı kaybettidir bende online messenger destegı ekledım ama oda yazısma sadece sesli olarakda gorusebılme ımkanımım olacagı bir sistem varmıdır ?
-
kadirozdemir bunu yazdı:
-----------------------------Livezilla cok zamanımı kaybettidir bende online messenger destegı ekledım ama oda yazısma sadece sesli olarakda gorusebılme ımkanımım olacagı bir sistem varmıdır ?
-----------------------------
Telefon? hoca liveillayı bebeler kuruyo ya onumu kuramadın -
DJ_Alper bunu yazdı:
kadirozdemir bunu yazdı:
Livezilla cok zamanımı kaybettidir bende online messenger destegı ekledım ama oda yazısma sadece sesli olarakda gorusebılme ımkanımım olacagı bir sistem varmıdır ?
Telefon? hoca liveillayı bebeler kuruyo ya onumu kuramadın
-----------------------------Bende aynısı dedım ulan bunu bebeler kuruyor benmı kuramadım :D Aşağılıyım kendımı. Bilmiyorum hocam bir hata verdi canımı sıktı sonra daha kolay oldugnu dusundugum onlıne mesenger destegı yaptım hos oldu ancak telefon harıcınde kullanıcı yazacak ben mıktofonla cevaplıyacam yada kullanıcıdada mıkrofon varsa oda seslı konuscak. Telefon cok pahalıya mal oluyor denedım :| Uygun bir pakete gececem zaten Turcell cok pis girdirdi aveada bir paket buldum ana gececem.