Livezilla Online Offline Resmi Değiştirmek ?
-
Elimde bir livezilla var hocalar , bunun paneli nerdedir , nasıl girilir , bu online offline imagelarını değiştirmem lazım nasıl değiştiririm bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
-
server ayarlarından programla yapıyorsun onu yüklüyorsun direkt
ama elle yapacam diye hatırladığım kadarıyla banner klasörünün içinde
-
DJ_Alper bunu yazdı
Ftpden yapınca problem yaşanıyormuş öyle duydum alper ? ne diyosun bu konuda.
-
Shephard bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
tabi bunun hakkında çeşitli söyletiler var sorun yaşanıyorda olabilir yaşanmıyorda olabilir asıl sorun şudurki sorunun dibine inmektir. İnsan oğlu hayatı boyunca hep merak etmiştir. hep aşağı inme duygusu vaar oluş ve üremede sık sık karşımıza çıkmaktadır.
Sorduğun soruya gelince
ben sorun yaşamadım.
-
DJ_Alper bunu yazdıShephard bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
tabi bunun hakkında çeşitli söyletiler var sorun yaşanıyorda olabilir yaşanmıyorda olabilir asıl sorun şudurki sorunun dibine inmektir. İnsan oğlu hayatı boyunca hep merak etmiştir. hep aşağı inme duygusu vaar oluş ve üremede sık sık karşımıza çıkmaktadır.
Sorduğun soruya gelince
ben sorun yaşamadım.
Neredne değiştiriyoruz ftpde bilgin varmı alperim yaw. :) baya felsefik konustun amma
-
Shephard bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıShephard bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Sorduğun soruya gelince
ben sorun yaşamadım.
Neredne değiştiriyoruz ftpde bilgin varmı alperim yaw. :) baya felsefik konustun amma
banner veya banners diye klasör vardı bak imagein içine felan
-
ftpden orjianal resimin çözünürlüğünde değişiklik yaparsan tahminimce sıkıntı yaşamazsın ki alperin izlediği yolda budur muhtelemen ama tasarımı tamamen değiştirmek istiyorsan programdan yapmakta fayda var.
ha bu arada tahminimce işin içinde null olayı var sanırım o yüzden program kullanmak istemiyorsanda muhtelemen css dosyalarında yada bi config dosyasında ayarları vardır ordan manuel düzenleyebilirsin ;)
-
Gzx bunu yazdı
ftpden orjianal resimin çözünürlüğünde değişiklik yaparsan tahminimce sıkıntı yaşamazsın ki alperin izlediği yolda budur muhtelemen ama tasarımı tamamen değiştirmek istiyorsan programdan yapmakta fayda var.
ha bu arada tahminimce işin içinde null olayı var sanırım o yüzden program kullanmak istemiyorsanda muhtelemen css dosyalarında yada bi config dosyasında ayarları vardır ordan manuel düzenleyebilirsin ;)
null değil ya müşteirmin sistemi :) livezilla panelini alamadım henüz ftpden halledermiyim diye baktımda biraz zor sanırım. neyse paneli beklicme