folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Livezilla Online Offline Resmi Değiştirmek ?

Livezilla Online Offline Resmi Değiştirmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Elimde bir livezilla var hocalar , bunun paneli nerdedir , nasıl girilir , bu online offline imagelarını değiştirmem lazım nasıl değiştiririm bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

server ayarlarından programla yapıyorsun onu yüklüyorsun direkt

ama elle yapacam diye hatırladığım kadarıyla banner klasörünün içinde

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Ftpden yapınca problem yaşanıyormuş öyle duydum alper ? ne diyosun bu konuda.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Shephard bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

tabi bunun hakkında çeşitli söyletiler var sorun yaşanıyorda olabilir yaşanmıyorda olabilir asıl sorun şudurki sorunun dibine inmektir. İnsan oğlu hayatı boyunca hep merak etmiştir. hep aşağı inme duygusu vaar oluş ve üremede sık sık karşımıza çıkmaktadır.

Sorduğun soruya gelince

ben sorun yaşamadım.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

tabi bunun hakkında çeşitli söyletiler var sorun yaşanıyorda olabilir yaşanmıyorda olabilir asıl sorun şudurki sorunun dibine inmektir. İnsan oğlu hayatı boyunca hep merak etmiştir. hep aşağı inme duygusu vaar oluş ve üremede sık sık karşımıza çıkmaktadır.

Sorduğun soruya gelince

ben sorun yaşamadım.

Neredne değiştiriyoruz ftpde bilgin varmı alperim yaw. :) baya felsefik konustun amma

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Shephard bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

Sorduğun soruya gelince

ben sorun yaşamadım.

Neredne değiştiriyoruz ftpde bilgin varmı alperim yaw. :) baya felsefik konustun amma

banner veya banners diye klasör vardı bak imagein içine felan

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

ftpden orjianal resimin çözünürlüğünde değişiklik yaparsan tahminimce sıkıntı yaşamazsın ki alperin izlediği yolda budur muhtelemen ama tasarımı tamamen değiştirmek istiyorsan programdan yapmakta fayda var.

ha bu arada tahminimce işin içinde null olayı var sanırım o yüzden program kullanmak istemiyorsanda muhtelemen css dosyalarında yada bi config dosyasında ayarları vardır ordan manuel düzenleyebilirsin ;)

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    Gzx bunu yazdı

ftpden orjianal resimin çözünürlüğünde değişiklik yaparsan tahminimce sıkıntı yaşamazsın ki alperin izlediği yolda budur muhtelemen ama tasarımı tamamen değiştirmek istiyorsan programdan yapmakta fayda var.

ha bu arada tahminimce işin içinde null olayı var sanırım o yüzden program kullanmak istemiyorsanda muhtelemen css dosyalarında yada bi config dosyasında ayarları vardır ordan manuel düzenleyebilirsin ;)

null değil ya müşteirmin  sistemi :) livezilla panelini alamadım henüz ftpden halledermiyim diye baktımda biraz zor sanırım. neyse paneli beklicme

Toplam Hit: 1312 Toplam Mesaj: 8