"Lix.İn" İn Yararları Neler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Merak ediyorum..Paylaşmış olduğum Kemal Sunal serisinde de lix.in li linkler vardı..

Lost un tüm sezonlarını yayınlayan bi site de lix.in ile koymuş sitesine..

Amaç ne? lix.in in yararları ne?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

lix.in linkleri adresi saklı linklerdir.. linke tıkladıktan sonra continue tuşuna basıp  o gizli linke yönlendirilirsin..

örn: http://lix.in/45b4bf

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    bnm tahminim mesela rapishare.com link veriyosun atıyorum kabadayı filmi diyosun o zaman google a düşüyo ve bulunması rapidden linkin düşmesi kolaylaşıo ama lix.in e verince bi şekilde korumuş oluyosun tabi bu bnm tahminim kesn öledir şöledir böyledir diye birşey yok..

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    bende merak ediyom bunları amcını. amacı bilen ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Saatlerce upload ediyorsun, birisi gelip upload ettiğin şeyi şikayet ediyor ve dosyaların siliniyor. Başıma gelmedi ama sinir bozucu bir durum değil mi :) Amaç rapidshare linkini gizlemek. Fakat firefoxda gizli linkler biraz incelemeyle görülebiliyor o ayrı..

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candemirhalil
    candemirhalil's avatar
    Erkek

film,müzik ve buna benzer kurumların linkleri kolayca bulmalarını engellemek amacı ile açılmıştır.

ör: daylight ingilizce eğitim seti buyrun linki: rapidshare.com/day_light_egitim zıvırtısı oluyo

bunla o linki saklamış oluyosun ve linklerin bir veya daha fazla gün aktif kalmasını sağlıyorsun.......

Veni, vidi, vici
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek

yalnız ben rapidde "report abuse" gibi bir ihbar tuşu göremedim bunlar mail mi atıyo rapide naıl ihbar ediyorlar?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    dikkatli bak görürsün hacı

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turkchaos
    Turkchaos's avatar
    Erkek
    bunun amacı bir sitenin uploadları almasını engellemektir. sadece o site yayın yapabilir.

Erkek adamın imzası sözüdür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Turkchaos bunu yazdı:
    -----------------------------
    bunun amacı bir sitenin uploadları almasını engellemektir. sadece o site yayın yapabilir.

saçma.lıx.ın lı lınklerı werır yanı :)

FireX bunu yazdı:
    Saatlerce upload ediyorsun, birisi gelip upload ettiğin şeyi şikayet ediyor ve dosyaların siliniyor. Başıma gelmedi ama sinir bozucu bir durum değil mi :) Amaç rapidshare linkini gizlemek. Fakat firefoxda gizli linkler biraz incelemeyle görülebiliyor o ayrı..

tesekkurler :) 

Toplam Hit: 3111 Toplam Mesaj: 10