"Lix.İn" İn Yararları Neler?
-
Merak ediyorum..Paylaşmış olduğum Kemal Sunal serisinde de lix.in li linkler vardı..
Lost un tüm sezonlarını yayınlayan bi site de lix.in ile koymuş sitesine..
Amaç ne? lix.in in yararları ne?
-
lix.in linkleri adresi saklı linklerdir.. linke tıkladıktan sonra continue tuşuna basıp o gizli linke yönlendirilirsin..
örn: http://lix.in/45b4bf
-
bnm tahminim mesela rapishare.com link veriyosun atıyorum kabadayı filmi diyosun o zaman google a düşüyo ve bulunması rapidden linkin düşmesi kolaylaşıo ama lix.in e verince bi şekilde korumuş oluyosun tabi bu bnm tahminim kesn öledir şöledir böyledir diye birşey yok..
-
bende merak ediyom bunları amcını. amacı bilen ?
-
Saatlerce upload ediyorsun, birisi gelip upload ettiğin şeyi şikayet ediyor ve dosyaların siliniyor. Başıma gelmedi ama sinir bozucu bir durum değil mi :) Amaç rapidshare linkini gizlemek. Fakat firefoxda gizli linkler biraz incelemeyle görülebiliyor o ayrı..
-
film,müzik ve buna benzer kurumların linkleri kolayca bulmalarını engellemek amacı ile açılmıştır.
ör: daylight ingilizce eğitim seti buyrun linki: rapidshare.com/day_light_egitim zıvırtısı oluyo
bunla o linki saklamış oluyosun ve linklerin bir veya daha fazla gün aktif kalmasını sağlıyorsun.......
-
yalnız ben rapidde "report abuse" gibi bir ihbar tuşu göremedim bunlar mail mi atıyo rapide naıl ihbar ediyorlar?
-
dikkatli bak görürsün hacı
-
bunun amacı bir sitenin uploadları almasını engellemektir. sadece o site yayın yapabilir.
-
Turkchaos bunu yazdı:
-----------------------------
bunun amacı bir sitenin uploadları almasını engellemektir. sadece o site yayın yapabilir.
-----------------------------saçma.lıx.ın lı lınklerı werır yanı :)
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Saatlerce upload ediyorsun, birisi gelip upload ettiğin şeyi şikayet ediyor ve dosyaların siliniyor. Başıma gelmedi ama sinir bozucu bir durum değil mi :) Amaç rapidshare linkini gizlemek. Fakat firefoxda gizli linkler biraz incelemeyle görülebiliyor o ayrı..
-----------------------------tesekkurler :)