LKS2 Veritabanindaki Dosyalari Yedekleme...
-
Hacilar simdi cok buyuk bir sorun,bir sistem vardi elimdeki,LKS2 yukluydu ben anlamam LKS2 den,neyse windows bi guzellik yapti durduk yere sicti,simdi harddiski cikarip benim diger makinede actim ,lks'ye erisip calistirmaya calistim ama dogal olarak registry hatasi veriyor,lksyedek programini calistirdim ama o da dogal olarak SQL server calismadigi icin sql'e baglanamiyor ...simdi bu LKS kullanan arkadaslar LKS yedekleri hangi dosya adiyla tutuyor,nerede tutuyor bu konuda bilgisi varmi...isin kotu tarafi bilgisayar databasehouse gibi bise onlarca muhasebe programi var birsuru bak,mdb dosyasi var bana sadece lks2'ninkiler gerek,sabah 8:30 a kadar o yedeklere ulasmam gerek,bide su var simdi normal kayitli yedekleri bulduk diyelim,daha sonra sistemi yeniden kurup LKS yi yukleyince ,bu aldigimiz veri dosyalarini gerekli klasore atinca calisacak mi ?
-
Şimdi veri tabanları "C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Data" klasöründe LKSDB_Data.MDF ve LKSDB_Log.LDF dosyalarında olmalı bunları kurtarsan yeter :) LKS2 dosyasını yedeklemen anlamsız.....
-
Ben zaten biliyordum sizi test ediyordum :) ,saka bi yana sagol sandman aldim yedekleri 3gb :) ama bu yedekler bi calismasin gerisini sen dusun :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Ben zaten biliyordum sizi test ediyordum :) ,saka bi yana sagol sandman aldim yedekleri 3gb :) ama bu yedekler bi calismasin gerisini sen dusun :D
-----------------------------ulan dene format atmadan önce :) zaten bana olan borcun katlanıyor artık nasıl ödersin bilemem :P
-
Hasatta verecez iste,deftere yaz sen :D
-
sandman bunu yazdı:
Şimdi veri tabanları "C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Data" klasöründe LKSDB_Data.MDF ve LKSDB_Log.LDF dosyalarında olmalı bunları kurtarsan yeter :) LKS2 dosyasını yedeklemen anlamsız.....
belirttiniz yedekleri geri nasıl yüklerim acaba yardımcı olurmusunuz kopyala yapıstırla olmadı da :)