Local Host Tan Nasıl Ftp Kurabilrim?
-
arkadaşlar birkaç program denedim ama sadece bende açılıyor bilgisayara hiç res atmasam ip hep aynı kalsa
nasıl hangi programla ftp kurabilrim arkadaşlarım benden dosyaları direk çeksin istiyorum :S
-
Hacım no-ip.com'a üye olacaksın, üye olduktan sonra sana bir program veriyor ve böylece bilgisayarın her açıldığında ip numaran sabitleniyor.
Bununla ilgili döküman tahribatta vardı. Ondan sonrası ftp programlarına kalmış.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar birkaç program denedim ama sadece bende açılıyor bilgisayara hiç res atmasam ip hep aynı kalsa
nasıl hangi programla ftp kurabilrim arkadaşlarım benden dosyaları direk çeksin istiyorum :S
-----------------------------bilgisayara reset atınca deil modeme reset atınca ip değişir ;)
arkadaşın dediği gibi no-ip üyeliği alıp programı kurarsın. aldıgın üye adresine her girişte senin ip ne yönlendirir. ayrıca dosyaları senden cekebilmesi için modemde port acman lazım.
-
filezilla kullan program olarak, müridlerin dediği gibi no-ip den domain al sonra no-ip programını kur boylece her ip değiştiginde domainin ip de değişcek arkadaşların herzaman sana ulaşcak :)
-
-
2FaN bunu yazdı:
-----------------------------
http://tahribat.com/doc.asp?docid=157
-----------------------------denedim onlari örnek ipb kurdumda logolar ve grafikler çıkmıyor sadece text ler çıkıyor zaten vaz geçtim yanıt yazanlara teşekkür ederim.
-
FTP localde kurmak istiyorum demiştin sanırım. Kullanacağın işletim sistemi hangisidir. Windows mu linux mu_?