folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Localde Olan PHP Nukeyi Nasıl Göstercem Herkese ?

Localde Olan PHP Nukeyi Nasıl Göstercem Herkese ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hugo
    hugo's avatar
    Erkek
    Selam agalar , ben local e php nuke kurdum fakat bunu ßaşkalarınında gezebilmesini istiyorum.Şimdi diceksiniz sabit ip alman lazım falan .Yok sadece ßen ip vercem onlar girebilecek o şekilde yapmak istiyorum ßen.Nasıl yapabilirim ? Şimdi ßazı programlar var , ßilgisayarı ftp serverı falan yapıyor ama onlar sadece parola korumalı falan yapıyor.Şimdi ßen bilgisayarda php de çalıştırcam , her ikisi aynı anda nasıl olcak ? Yardımlarınızı ßekliyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanskaans
    kaans
    kaans's avatar
    Erkek

Neden Localden yayın yapmak istiyorsun internette yığınla ücretsiz php + mysql destekli websayfası dağıtan site var eğer kayıt olmak istiyorum dersen biraz araştır localden yayın yapma konusuna gelince sayfanı gezeceklere ip verirsen direkt olarak localden phpnukeyi görmelerini sağlayamazsın makinayı server gibi gösterip bir kaç ayarla ziyaretçilerin kullanımına açabilirsin bu konuda diğer arkadaşlar yardımcı olursa senin için iyi olacaktır.

İyi çalışmalar

Software Developer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hugo
    hugo's avatar
    Erkek
    Hayır ben illaki dediğimi yapıcam.Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    local dediğin apache ise sorun yok.

http://seninip/nukenindizini/

bu kadar basit

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    klavyende Print Screen die bi tuş var, ona basıyon, sonra Painti açıp yapıştıur dion sonra kaydet dion, istediğine yolluyon olmadı imageshack.us a koy yayınla istediğin sitede
Toplam Hit: 1656 Toplam Mesaj: 5