Localde Vb Yedeği (Uzantısı Sql)
-
Elimde vbulletin yedeği var bunu localde nasıl kurabilirim? Bende appserv-win32-2.5.7 bu sürümü yüklü appservin ve vbulletini localde kurdum çalışıyo.
Fakat sql i içe aktar dediğimde phpmyadminde bu yazı çıkıyo
" Muhtemelen çok büyük dosya göndermeyi denediniz. Lütfen bu sınıra çözüm yolu bulmak için belgelere başvurun "
sanırım dump diye bi olay var ama ben çözemedim.
Kısaca gençlik ben bunu localde nasıl kuracam veritabanının boyutu 40 mb civarında...
-
abi yedek baya büyük die phpmyadmin hata vermis. kendin farklı dosyalarda parcalamayı dene. ama öyle istedigin yerden kesemezsin biraz bilginin olması lazım xD bi de sırayı dogru yapmalısın
-
hacılar ben bunu localde kurmakdan vazgeçtim. not defteri ile bunu açıyorum ama çok yazı olduğu için bi sikim anlamıyom.
şimdi mdbleri access de açıyoruzya tablo sütun falan görüyoruz. bu db içinde böyle bir program varmıdır bildiğiniz. mysql administrator kurdum ama onlan da açamadım. restore dediğim zaman o programla bana dediği şu oluyo
"The selected file was generated by mysqldump and cannot be restored by this application."
muallakda kaldım a.q
not: db public değildir çalıntıdır :D :D
-
hoca biraz işim var kusra bakma ama anahtar kelimeyi sölim googleda bak
bigdump
-
sağol kardeş ama kurmaya uğraşırken bigdump ı denedim ama paso error verdi yok bilmem kaçıncı satır falan filan diye :)
hatta phpMyBackupPro diye bi olayı bile denedim ama olmadı. bu konularda baya cahilim a.q :))
-
Xt-SqlCutter
böl bu programla max 500 k felan olsun bir tanesi
ama önce sql de tüm karakter code ları aynı olsun
sonrada aşama aşama yükle
EyvAllah