Localden Php Çalıştırmak İçin Gereken
-
localden asp ve php çalıştırmak istiyorum asp için iis kurulu. php için php triad yükleniyor du galiba bunun hangi sürümünü önerirsiniz yada localden php çalıştırmak için ne kurmam gerekiyor...
-
http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=93507
-
easy php kur dayı bulamassan upload ederim sana
daha sonra c/program files/easy php/www
bu dizinin içine dosyalarını at sonra system traydaki simgeye sağ tıkla php my admini aç yeni bir database oluştur
scriptini kurarkende şu şekil olucak
host = localhost
şifre = boş bırakıcaksın
db adı = root
db k. adı = oluşturdugun db adını yazıcaksın
db adı ve db.kk adı bilgilerinin yerleri farklı olabilir her 2 türlüde dene hadi hayırlı traşlar
-
apache2triad öneririm sana kendini fazla kasmana gerek kalmıyor fazla bilgin yoksa indir kur ve senden bir sifre isteyecek o sectigin sifreyi unutma cunku senin sql kullanici sifren her zaman o olacak
daha sonra bir script calistirmak icin
mysql name = sen secersin
mysql username = root (değişmez)
mysql password = seçtiğin şifre -
pm ni kontrol et narkozmrt,reklam ıceriyordu..pm attim..
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------easy php kur dayı bulamassan upload ederim sana
daha sonra c/program files/easy php/www
bu dizinin içine dosyalarını at sonra system traydaki simgeye sağ tıkla php my admini aç yeni bir database oluştur
scriptini kurarkende şu şekil olucak
host = localhost
şifre = boş bırakıcaksın
db adı = root
db k. adı = oluşturdugun db adını yazıcaksın
db adı ve db.kk adı bilgilerinin yerleri farklı olabilir her 2 türlüde dene hadi hayırlı traşlar
-----------------------------Madcrazy hocama katılıyorum easy php kullanıyorum ve tavsiye ederim gayet ii bence
peki hocalar easy php gibi ufak iş gören bi prog varmı asp için ? bi kaç tane denemiştim ama olmamıştı :S
-
bence EasyPHP değil de app server kur. Tam adı neydi apache mi apple mi neydi mq ama app_server yazıyo burda :F