Localhost ISS 7.5 'Da Çözemeğim Hata.
-
HTTP Hatası 404.0 - Not Found
Aradığınız kaynak kaldırılmış, adı değiştirilmiş ya da geçici olarak kullanım dışı.
bu hatayi nasil kaldirabilirim tam ekraninda görüntüsünü atabilirim . Fakat su tbt ye resim yüklemeyi ögrenmedim gitti. -
<>
Modül IIS Web Core Bildirim MapRequestHandler İşleyici StaticFile Hata Kodu 0x80070002 >İstenen URL http://localhost:80/phpmyadmin Fiziksel Yol C:\inetpub\wwwroot\phpmyadmin Oturum Açma Yöntemi Anonim Oturum Açan Kullanıcı Anonim <>- Belirtilen dizin veya dosya Web sunucusunda yok.
- URL bir yazım hatası içeriyor.
- Bir özel filtre veya modül (URLScan gibi) dosyaya erişimi kısıtlıyor.
<>- Web sunucusunda içeriği oluşturun.
- Tarayıcıdaki URL'yi gözden geçirin.
- Bu HTTP durum kodu için başarısız istekleri izleyen bir izleme kuralı oluşturun ve SetStatus'u hangi modülün çağırdığına bakın. Başarısız istekler için izleme kuralı oluşturma hakkında daha fazla bilgi için burayı tıklatın.
<>Bu hata, dosya veya dizinin sunucuda var olmadığı anlamına gelir. Dosyayı veya dizini oluşturun ve isteği yeniden deneyin. > -
team yüklüyse pm at
max 3 dakika f5 yaparım :D
edit : gittim.
EnableTurk tarafından 03/Kas/12 17:47 tarihinde düzenlenmiştir -
193 182 589
sifrede 4280
pm olarak ta attim. -
EnableTurk bunu yazdı
team yüklüyse pm at
max 3 dakika f5 yaparım :D
edit : gittim.
YAzdin ve gittin mi ne yaptin . Söyleyip kaçtin mi anlamadim.
scarletbeard tarafından 03/Kas/12 19:55 tarihinde düzenlenmiştir
Koca tbt de başka helper yokmudur ? -
Hop UP
-
internet information services i aç (denetim masası yönetimsel araçlarda)
siteler kısmını genişlet aşağıda default web siteyi bul ayarları açılacak
dizinlere göz atma ayarına gir sağ tarafta etkinleştir var ona tıkla sonra iisyi yeniden başlat tamamdır.
ayrıca 404 hatası dosya bulunamadı hatasıdır yani index.php, default.asp tarzı dosya yoktur bu sebeple bulamıyor..
Eğer varsayılan belge ayarlarını değiştirmediysen muhtemelen index.php yi görmüyordur sen adres olarak http://localhost/phpmyadmin/index.php şeklinde yazıp açmayı dene eğer sorun buysa gene aynı ayarlar kısmında varsayılan belge ayarı var oraya gir index.php ekle
-
hocam team vieverden felan yardimci olabilirmisin . index dosyasi var. Yönetimsel araçlarida zaten local hostu kurarken aktif etmiştim simdi yine kontrol ettim ama extra bişey yok