Localhost Sorun ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

localhost da giriş dizini kısmında okumaya yazma dizinleri göz atma vsvs. bunları aktif ettim dizin güvenligi kısmınıda pc adını yazıp bi şifre salladım

ErrorOturum açma hatası: Kullanıcı hesabı sınırlaması. Olası sebepler boş parolalara izin verilmiyor olması, oturum açma saatleri kısıtlaması veya ilke kısıtlaması zorlamasıdır.  

Oturum açma hatası aldım video falan indirdim netden ama diyerlerinde çalışıo ie 7 ye has bi hatamı annamadım :S ?

anlıyan bi mürid yardımcı olursa sevinirim 

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    administrator e bi paraola verip o kullanıcı adı ve şifresini yaz hocam...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

bende aynı şeyleri yaşamıştm :D

bak şöle yap webhocamdan aldm XD

Kurulumu yaptıktan sonra "C:\inetpub\wwwroot" klasörüne veya veritabanınızın olduğu klasöre sağ tıklayın ve özellikler diyip Güvenlik(Security ) sekmesine girin.

Eger güvenlik bölümü yoksa bilgisayarıma girin.Yukarıda Araçlar sekmesinde Klasör Seçeneklerini bulun.Ona girdikten sonra gene yukarıdan görünüm bölümünü seçin.Asagidaki Listede en altta "Basit dosya paylaşımını kullan("Use simple file sharing" )" seçeneğinin işaretini kaldırın ve uygula diyin ve tamam diyip bitirin.Artık güvenlik(security ) bölümünün gelmesi lazim.Yukarıdan güvenlik sekmesine gelin ve orda Hesab(IUSR_BilgisayarinizinAdi ) eğer listede varsa onu seçip alt kısımdan Modifyye izin vermeniz yetecektir.

Modify(Düzenleme, yukaridan 2.cidir )ye izin verince(işaret koyarak ) diger kutularında işaretlenmesi gerekiyor otomatik.

Eğer bu IUSR_PcAdı hesabı yoksa sağ altta gelişmiş komut düğmesine tıklayın açılan pencereden sol tarafdaki Ekle düğmesine tıklayın.
    Gelen pencereden gene gelişmiş düğmesine tıklayın.
    Sonraki gelen pencerede sağdaki Hemen Bul(Find Now ) düğmesine tıklayın asağıdaki listeden IUSR_PcAdıni seçip tamam diyin.
    Sonra 2 kere üst üste gelen pencereye tamam diyerek geçin ve en başa dönmüş olcaz ve orda artık listede IUSR_PcAdi olmuş olcak ona basarak ve alttan Modifyye basarak hepsine izin verin.
    Böylece IISimiz sorunsuz çalışacaktır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    Hocam Çok Tşkler Sorunu Hallletim Admin Oturumuna Şifre attım.Attığım şifreyi aynen dizin güvenligine yazınca çalıştı =) sagollasın rene hocam

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
Toplam Hit: 1474 Toplam Mesaj: 4