Localhost Ta Mysql Ve Mssql ?
-
localde mysql ve mssql çalıştırabilir miyim?
-
http://www.netopsiyon.com/modules.php?name=NG_Dersler
bak istersen
-
çalıştırırsın. bizzat ben mysql kullanıyorum, daha öncede mssql la bi ilişkim olmuştu, ondan öncede access :D yani her bi bok çalışır
-
Afedersiniz. Çok çok özür dilerim. Aynı anda çalıştırabilir miyiz şeklindeydi sorum. Tekrar özür.
-
ben çalıştırıyom :D
apache+php+mysql+phpmyadmin kur mssql server kur bi de googldan arat mssql i nasıl kullanırım tonla sonuç çıkar bi kaç ayar lazımdı hatırlamıyorum. ama dediğin olay oluyor :D ben yapıyom yani :)
komut ise mysql_connect olanı mssql_connet yapmak diğer komutlar aynı sadece y - s olucak...
-
çalıştırırsın bende önceden öyleydi biraz kasıyo oıkadar :) kasmasıda çok aham şaham değil , mysql 8 - 15 mb arası mssql da okadar filan ram yiyo yani öle hatırlıyorum sanırım :|
-
Ram'ine güveniyorsan çalıştır :) ikisininde sanırım baglantı portları ve protokolleri farklıydı çakışmamaları lazım çakışırlarsada birini kapatır öbürünü açar sonra öbürünü açarsın olmadı ayarlardan yayın yapılan portu degiştirirsin ama dersenki ben clusster yapıcam eş zamanlı çalıştırıcam ortak iş yaptırıcam felan o biraz zor ama yapılır
Toplam Hit: 1078 Toplam Mesaj: 7