Localhost'a Paylaşım Vermek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar 3 tane bilgisayar var toplamda birtanesinde iis kurulu asp üzerinden kullanacagımız ufak bir yazılım var ağdaki diğer bilgisayarların bu bilgisayara bağlanıp bu yazılımı kullanmalarını istiyorum. Ne yapabilirim ? İşletim sistemi windows7 home pre.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Takip,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

ağ ve paylaşım merkezinden ağ durumunu,paylaşımı vs. aç  güvenlik duvarındanda gerekli izinleri ver veya komple deaktif et.   sonra o makinenin local ip si ile digerleri browserın adres satırını yazarak ulaşması lazım.ağ dışı ulaşım içinse iis in kullandıgı portu modem üzerinden o makinenin local ip sine yönlendir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Güvenlik Duvarı\İzin Verilen Programlar kısmından World Wide Web (HTTP) kısmını işaretleyip izin verdikten sonra bağlanabildim. Teşekkür ederim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Uzak masaüstü bağlantısını kullan. EDİT: Localhost paylaşım için yukarıyada yazmışlar denetim masasından ayarlayabilirsin hocam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

en kolayı hiçbi program / ayar vs uğraşmaksızın, her bilgisayara hamachi tarzı program kurulur,

hepsi aynı ağa bağlanır. 

girmek istediğin bilgisayarın ip'si (5. ile başlayan) tarayıcı ile girilir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

arkadaşlar ne uzak masaüstüsü ne hamachisi. makineler zaten aynı ağdaymış. + uzak masaüstüylede aynanda 3 client bağlanmak istese nolcak ? 1 sayfa üzerinden sıra sıramı işlem yapcaklar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

ben kullanım kolaylığı açısından diyorum. bazen iki bilgisayar arasında her ayarı yaptıgım halde giremeyebiliyorum.

o yüzden en KOLAYI hamachi dedim, işlevsel demedim

Toplam Hit: 4175 Toplam Mesaj: 8