Lockerz La İlgili Bir Soru
-
slm müritler konu yanlış yerdeyse özür diliyorum
locerz da bugğn gördüm hp min notbook 750 PTZ ben 958 PTZ var o zaman ben bunu alabilirim tabi reedem yakarsam sorun şu gelir mi türkiyeye gümrükte kalır mı?
link:http://www.lockerz.com/redeem/boutique/2
-
alırsın .yakalarsan.büyük ihtimal tümünden 2şer 3er tane olcak alamıycaksın
-
alamazsında atıyorum ki aldın..bu seferde sana hile yaptın diyip sicilini temizledik bi daha ki reedem e gel derler..tüm bu engelleri aşarsan ve alırsan 150 doları gecen herşey gümrük vergisine tabii tutulur..kesilen dolar fişi üzerinden vergi ödersin.buda aldıgın şeyin parasının yüzde 20sine eşittir....vergiyide dolar bazında ödersin..
-
bu sistemi türkiye de yapsak güzel iş ha herifler elde ettikleri gelir kadar stok yapıp onları gift ediyor ..
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
bu sistemi türkiye de yapsak güzel iş ha herifler elde ettikleri gelir kadar stok yapıp onları gift ediyor ..
tr de çook zor bu işler araştırıldı..geniş bilgi istersen yazarım buraya neden zor oldugunu.. -
Ekerci bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
tr de çook zor bu işler araştırıldı..geniş bilgi istersen yazarım buraya neden zor oldugunu..
-----------------------------yaz hocam
-
hocam şimdi bu tarz site yapmanın cok büyük maaliyeti var..acılışın cok küçük miktarda olması lazım..tisört fln tarzında bi baslangıc yapman gerekir.lockerz ilk acıldıgında mac book la basladıgı için cok büyük yankı uyandırdı..bizde böyle birşey yapamk için cok büyük paralar lazım.siteyle ugrasacak adamlar lazım.en önemliside sermaye lazım.çöpe atabilecegin bi para lazım.ki türkiyede böyle bi para var mı ? 1-2 yıl kadar dayanacak para lazım.hediyeleri kendi cebinden elacak kadar.1-2 yıl sonra sponsor bulma ihtimalin var.oda ihtimal dahilinde oldugundan büyük bi risk.tr de bu tarz islere sponsor bulmak cok zor.denendi çünkü..ayrıca sermayen olsa bile insanların senin sermayene güvenmesi lazım.ögrnegin
senin cok paran var siteyi actın...insanlar sana nasıl güvenmeli ki senin sitene girip ugraş versinler..tr de yapılırsa gelirim diyen cok adam buldum ben.
zamanından cok gider.cunku siteyle ugrsaman gerekecek.paranın ve zamanın gitmesine ragmen sitenin basarılı olmaması muhtemel.küçükten baslamak lazım..flas disk tisort cep telefonu gibi şeyler..lockerz su anda cok büyük bi sirket.binaları var ve adına calısan bi sürü elemanı var.baslagıcında da cok büyük sermaye ile girdiler.bu kadar büyük parayı yok edebilecek yürek varsa tamam..hatta büyük malzemelerle girersen anında duyulursun..