folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Lockerzden Gelen Hediyelerin Vergi Olayı Belli Oldu.

Lockerzden Gelen Hediyelerin Vergi Olayı Belli Oldu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

Shipping:
    1. All shipping is still free and every package sent internationally will be labeled as a "gift." However, you are responsible for all incoming duties and tariffs imposed by your local government.

google translate;

Nakliye:
    1. Tüm nakliye hala ve her paketi ücretsiz uluslararası bir "hediye olarak isimlendirileceklerdir gönderdi." Ancak, gelen tüm vergileri ve tarifeler yerel hükümet tarafından dayatılan sorumludur.

yarım yamalak da anlaşı
    lıyor ki galiba vergiler bize bincek hocalar :\

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

ben macbook için ptz biriktiriyorum hocam ne vergisi olacak ki tahminen ? olur he birde bilgin varmı bu hediye olayı kaç ayda bir

_AnarChisT_Tr_
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

cylaker bunu yazdı:
    -----------------------------

ben macbook için ptz biriktiriyorum hocam ne vergisi olacak ki tahminen ? olur he birde bilgin varmı bu hediye olayı kaç ayda bir

pek bi bilgim yok ama ana sayfasında bu yazıyodu. fakat dağıtım bu hafta olcak. bu kesin.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

kazanılan ürünleri hediye adı altında gönderiyorlarmış devlet isterse vergi alabilir bunlardan

bana kalırsa herhangi bir ücret alınmaz bizden, fakat burası Türkiye asla asla demeyeceksin :)

Orman Mühendisi //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

kapil bunu yazdı:

kazanılan ürünleri hediye adı altında gönderiyorlarmış devlet isterse vergi alabilir bunlardan

bana kalırsa herhangi bir ücret alınmaz bizden, fakat burası Türkiye asla asla demeyeceksin :)

Benim duyduğuma göre , ( başka bi muhabbette duydum )

Eskiden gift diye gönderilince direkt içeri sokuluyodu Türkiye'de . Ama şimdi sanırım belli bir ücret var sınır. O sınıra göre ama ipod touch gibi aletler rahatlıkla geçer diye sanıyorum. Geçmezse de vergisi iyi biniyor arkadaşlar size söyliyim. PS3 falan kazanırsanız hani :)

Toplam Hit: 1046 Toplam Mesaj: 5