Log Degistirme
-
Selamlar öncelikle...
Basima soyle bir olay geldi. Bir arkadas bana html kodu seklinde bir log gonderdi. Logda konusan diger kisi ile konustum. fakat boyle bir konusmanin olmadigini iddaa ediyor. degistirmisler diyor. Benim bildigim kadari ile msn logu eger html formatındaysa degistirilemez.
degistirilebiliyor mu? eger degistiriliyorsa nasil ?
simdiden tsk'ler ;)
-
değiştirilir hacı...notdefteriyle aç diip değiştirirsin istediğin yeri en basitinden.
-
iyi ama renkler ve smileyler gider. benimkinde renkler ve smileyler ayni
-
not defteriyle açıp değiştirebiilrsin ama değiştirirken dikkatli ol birini dğeiştirip birini unutrsan çok saçma şeyler çıkıo zamanında milleti çok kandırmıştım böle :D
-
ilovethisgame bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------değiştirmeyi bilecen o zman hacı..
-
-----------------------------
-----------------------------yok hocam çok temiz şekilde hallediliyo merak etme sen hiç kimse anlamaz :)
-
not defterinde bbc kod kullanilabiliyor mu yani :S
simdi metinler soyle " qwertyuıoıp sdfsdfsd sdfsdfsdf sdfsdfsdfsfsdfsdf" bu metin kirmizi ile baslayip, mavi ile bitiyor. yani msn plus'taki bbc kodlari (sanirsam ismi buydu) kullanarak yazilmis. not defterine atinca normal siyah renkte cikiyor.
kafami karistiran yer burasi oldu benim :S
-
-----------------------------not defterinde bbc kod kullanilabiliyor mu yani :S
simdi metinler soyle " qwertyuıoıp sdfsdfsd sdfsdfsdf sdfsdfsdfsfsdfsdf" bu metin kirmizi ile baslayip, mavi ile bitiyor. yani msn plus'taki bbc kodlari (sanirsam ismi buydu) kullanarak yazilmis. not defterine atinca normal siyah renkte cikiyor.
kafami karistiran yer burasi oldu benim :S
----------------------------Bu dediğin belki biraz daha zordur ama imkansız değildir
hatta imkansızlıkla kıyaslandığında çok kolay bile olabilir ;)
-
hacım hiç html ediledin mi?