Logitech 2+1 Ses Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Hocalar 2+1 ses sistemimin birisinden ses boğuk ve çok az geliyordu.durmadan yere düşürdüğümden dolayı oldu bu...bende belki anlarım diye içini açtım,ses tamamen gitti :) sadece diğer hoparlörden ve basstan ses geliyor..bozuk olan aletten ses açıp kısılıyor ama..

şimdi ben bu aleti nasık tamir ettirebilirim? garantisi var..garanti kapsamına girer mi..logitechte garanti olayı nasıl işler...kaç günde alırım,extra ücret çıkartırlar mı vs.?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Logitech servisinin çok bonkör olduğunu duymuştum.

Kendiliğinden olduğunu belirterek servise vermen yeterli olacaktır. Kullanıcı hatası olsa bile belli bir limite kadar sana sormadan tamirini yapamazlar zaten.

Solak Cerrah
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Gecement bunu yazdı:
    -----------------------------

Logitech servisinin çok bonkör olduğunu duymuştum.

Kendiliğinden olduğunu belirterek servise vermen yeterli olacaktır. Kullanıcı hatası olsa bile belli bir limite kadar sana sormadan tamirini yapamazlar zaten.

doğru hocam,bi şansımı deneyeyim bakalım..saolasın..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

logitechin servisi bu konularda oldukça cömerttir fakat içini açarak yanlış yapmışsın.  yinede bi şansını dene

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:

logitechin servisi bu konularda oldukça cömerttir fakat içini açarak yanlış yapmışsın.  yinede bi şansını dene

ya aslında hocam elektirikten az bişey anlayan birinin bile farkedebileceği bi sorun var hoparlörde ama benim kafa o konulara basmıyor..bi avizeyi bile bağlayamam o derece :)

ne biliyim lehim deniliyor heralde,bi lehim kopmuş,kablo cıkmıs vs. çok basit bi çözüm ama ben yapamadım :) şimdi garantiye gönderip 1 ay hoparlörsüz kalmak sıkıntı işte

Toplam Hit: 945 Toplam Mesaj: 5