folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Logitech G930 Alınır Mı ?

Logitech G930 Alınır Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

hocalar merhaba. Nette bi süre önce görmüştüm şu kulaklığı ve bende şu sıralar bi kulaklık almak istiyorum kendime.

Bu kulaklık iyimidir yada benzer fiyatta daha kalitelisi var mıdır ? 

Kablolu yada kablosuz olması önemli değil benim için. CSGO filanda oynamıyorum. Sadece oynadığım oyunlarda daha gerçekçi ses vermesini istiyorum.

Link BURADA

Teşekkürler :)

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Daha önce kablolusunu kullandım, memnundum. Bu modeli alacağım yakında.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Yettim gayrı sanada merhaba hocam g930 kullanıcısı biri olarak tan elimden geldi kadar sana yardımcı olmaya çalişiyim.

g930 gerçekten güzel bir kullaklık, ben tercih etmemin sebebi daha önceki kullakligimin kablosu beni canımdan bezdirdi , şimdi takıyorum kullaklıgı evde dolanıyorum oh mis gibi :)

Fakat dengi kullaklıklar daha ön plana cıkıyor buda bir gerçek. Kablosuz istiyorsan güzel bir tercih olur ama kablo olursa bana bir sıkıntısı olmaz diyrosan kablolu tercih etmeni öneririm.

kullaklık bana biraz ağır geldi ve kronik sıkıntıları var genel yorumlarıda kötü ama düzeltiliyor, ben şuan kullaniyorum hiç bir sıkıntısı yok maşallahı var :) (genel sıkıntısı ara ara kopma oluyor diyorlar bende yok)

dengi güzel kullaklıklar donaımhaber amazon rehberinde bulabilirsin linklerini şimdi bulamadım. Son olarak sen hangisi tercih edersin dersen kablosuz ise kesinlik ile G930 kablolu http://www.amazon.com/HyperX-Cloud-Gaming-Headset-KHX-H3CL/dp/B00JJNQG98/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1454160713&sr=8-1&keywords=Kingston+Hyperx+Cloud&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

AmoR tarafından 30/Oca/16 15:32 tarihinde düzenlenmiştir

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

bende benimkini satsammı diye düşünüyorum birkaçgündür. o kadar para verip aldım işten güçten kullanamıyorum duruyor öyle kenarda 

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı

Yettim gayrı sanada merhaba hocam g930 kullanıcısı biri olarak tan elimden geldi kadar sana yardımcı olmaya çalişiyim.

g930 gerçekten güzel bir kullaklık, ben tercih etmemin sebebi daha önceki kullakligimin kablosu beni canımdan bezdirdi , şimdi takıyorum kullaklıgı evde dolanıyorum oh mis gibi :)

Fakat dengi kullaklıklar daha ön plana cıkıyor buda bir gerçek. Kablosuz istiyorsan güzel bir tercih olur ama kablo olursa bana bir sıkıntısı olmaz diyrosan kablolu tercih etmeni öneririm.

kullaklık bana biraz ağır geldi ve kronik sıkıntıları var genel yorumlarıda kötü ama düzeltiliyor, ben şuan kullaniyorum hiç bir sıkıntısı yok maşallahı var :) (genel sıkıntısı ara ara kopma oluyor diyorlar bende yok)

dengi güzel kullaklıklar donaımhaber amazon rehberinde bulabilirsin linklerini şimdi bulamadım. Son olarak sen hangisi tercih edersin dersen kablosuz ise kesinlik ile G930 kablolu http://www.amazon.com/HyperX-Cloud-Gaming-Headset-KHX-H3CL/dp/B00JJNQG98/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1454160713&sr=8-1&keywords=Kingston+Hyperx+Cloud&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

Teşekkürler hocam yorumun için de aklıma bi soru takıldı.

Verdiğin linkteki kulaklık sanki biraz 30 liralık çin malı kulaklık gibi duruyor :D

Bilmiyorum aramızda kullanan arkadaş var mı ama cidden bende o ucuz kulaklık hissi yarattı :D

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    AmoR bunu yazdı

Verdiğin linkteki kulaklık sanki biraz 30 liralık çin malı kulaklık gibi duruyor :D

Bilmiyorum aramızda kullanan arkadaş var mı ama cidden bende o ucuz kulaklık hissi yarattı :D

yok yok sağlam kulaklık, monster veriyodu bi ara dizüstülerinin yanında hala var mı bilmiyorum, bi arkadaşımda vardı satmıştı sonra.

Logitech G430 kullanıyorum bende, memnunum araştır istersen.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    AmoR bunu yazdı

hocam :) dedigim gibi googleda bir yorumlarına baktırmanı tavsiye ederim kutu icerigi güzel bi ürün. AMA EN ÖNEMLİSİ SENİN İÇİNDEN GELENİ ALMAK BEN İÇİMDEN G930 GELİYORDU ALDIM MUTLUYUM :)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Hocam alırsan vereceğin feedback e göre bende alacağım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

alıcaksan 5$ mobil indirim filan var onlardan yararlanmayı unutma.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam o fiyat bandında kulaklık arıyorsan kingston hyperx cloud I veya II ye bakmanı öneririm.

Kardeşime bundan 2 ay önce hyperx cloud 2 aldım. Kendisi gayet memnun. Ben de birkaç kere test ettim gerçekten o fiyat bandında alınabilecek en iyi ürün gibi duruyor.

1 ile 2 arasındaki fark ne dersen 2 nin içinde kendi ses kartı var virtual olarak 7.1 surround ses verebiliyor. Ayrıca sökülebilir mikrofonu da güzel bir ayrıntı.

Kutu içerisinden uçaklarda kullanmak için çift jackli aparat, normal kullanım için 3.5mm jack ucu, deri benzeri ve kadife kulak yastıkları ve taşıma çantası var.

http://www.amazon.com/HyperX-Cloud-Gaming-Headset-PS4/dp/B00SAYCXWG/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1454169297&sr=1-1&keywords=hyperx+cloud+2+gaming+headset

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Hocam Senheiser markasına bakmanı tavsiye ederim. Kulaklık denilince logitechten çok daha iyi olduğu söyleniyor

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 1237 Toplam Mesaj: 11
kulaklık logitech g930 kulaklık