folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Logitech M185 Mause Nasıl Sökülür ?

Logitech M185 Mause Nasıl Sökülür ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hector611990
    hector611990's avatar
    Erkek

bu mause dan elimde var solid tarzı programlarla okuduğum bölümden dolayı çok uğraştığımdan orta tuşa sert basmam gerekiyo teknosadan aldım 2 yıl garantisivar fakat teknosadan aldığıma dair elimde fiş yok garantiye veremem ( almazlar ) diye düşünüyorum nasıl sökebilirm bunu ön taraf presleme sanki zorlamak istemedim fazla

- - -
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

İçini açınca ne olacak ki:) Şakası bir yana, değeceğini düşünmüyorum. Garantiye gidip dönmesini beklemeyi göze aldıysanız yenisini alın gitsin.

Bendeki logitech marka farenin altında, bilek bölgesine denk gelen bir vida var. Sizde bu vida gözükmüyorsa pil kapağının altına ya da kaygan bantların altına bakın.

Garanti için garanti belgesini göstermeniz yeterli. Faturayı neden istediklerini henüz çözebilmiş değilim (bu servisler niye fatura isterler ki, ne kadar para bayıldığımızı görmek için mi:)).

YeniHarman tarafından 13/Mar/13 21:26 tarihinde düzenlenmiştir

Olaylara karışmayın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hector611990
    hector611990's avatar
    Erkek
    YeniHarman bunu yazdı

İçini açınca ne olacak ki:) Şakası bir yana, değeceğini düşünmüyorum. Garantiye gidip dönmesini beklemeyi göze aldıysanız yenisini alın gitsin.

Bendeki logitech marka farenin altında, bilek bölgesine denk gelen bir vida var. Sizde bu vida gözükmüyorsa pil kapağının altına ya da kaygan bantların altına bakın.

Garanti için garanti belgesini göstermeniz yeterli. Faturayı neden istediklerini henüz çözebilmiş değilim (bu servisler niye fatura isterler ki, ne kadar para bayıldığımızı görmek için mi:)).

fatura konusunda emin değilim dediğin gibi yenisini almak mantıklıda öğrencilik işte :) malum

- - -
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

hocam bul m325 modelini ondan al yok böyle bi mouse sabah akşam oyun oynuyorum içinde GP pil var 5 aydan fazla gidiyor. Sonuna kadar tavsiye ederim.

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

bendede m180 var orta tuşu zamanla beton gibi oluyor gerçekten hiç sökmedim bir ara aklıma gelmiştide söküp bir kolonya ile silsen bir şeyi kalmaz büyük ihtimalle

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende 2 tane var, bi tane orta tuş yüzünden attım, sonra aldığımda aynı hale geldi köşede yatıyo şimdi yenisini aldım. çözüm varsa çizik olsun.

Toplam Hit: 3646 Toplam Mesaj: 6