Logitech S220 Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Hocalar ürünü internetten sipariş verdim ve bugün elime geçti. Sorunum ise sağ hoparlörden ses gelmemesi. Subwoofer ve sol hoparlör canavar gibi çalışıyor , ama ne yaptıysam sağ hoparlörü çalıştıramadım. Subwoofer ın arkasında hoparlöerlerin bağlı olduğu jak ı hafif dışarıya doğru çektiğimde sağ hoparlörden de ses geliyor , ama çok kalitesiz oluyor bu sefer. Jak tam takılıyken sağ hoparlörden aralarda sadece hışırtı sesi geliyor ve kesiliyor. Hoparlörleri tek olarak cep telefonuma da bağladım ve sorunsuz çalıştı. Anlayacağınız sorun subwoofer ın jak girişinde. Bu durum başına gelen arkadaşlar varsa bunun bir çözümü var mı? Çözüm bulamazsam değişime göndericem aleti. Okuduğunuz için şimdiden sağolun. :D

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Yok mu hocalar yardım edicek kimse?

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

aynı sorun, değişim.

He is finding himself.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Çalışmıyorsa sorun var demektir arızalıdır kablolarda problem vardır bilgisayaran sağ hoparlöre ses ver yada sol hoparlöre ses ver gibi ayarlar var onlara bak başka bir hoparlör dene eğer ses geliyorsa sağdan kabloları kontrol et olmadıysa arızalıdır gönder değiştirsinler hacı.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

Çalışmıyorsa sorun var demektir arızalıdır kablolarda problem vardır bilgisayaran sağ hoparlöre ses ver yada sol hoparlöre ses ver gibi ayarlar var onlara bak başka bir hoparlör dene eğer ses geliyorsa sağdan kabloları kontrol et olmadıysa arızalıdır gönder değiştirsinler hacı.

Hocam hoparlörler de ve kablo da sorun yok. Herşey sağlam vaziyette. Sadece subwoofer ın arkasından çıkışı kolonların. Oraya takınca sol hoparlör çalışıyor ama sağ hoparlör çalışmıyor. Anlıyacağın jak çıkışında problem var. İnternette bir kaç yerde daha bu sorundan muzdarip kişileri gördüm , ama hiç biri de çözüm yazmamış. Bu ürünlerin genelinde olan bir hata mı onu merak ediyorum. Ve öyleyse çözümü nedir ? Onun için sordum. :D

Toplam Hit: 1610 Toplam Mesaj: 5