Logo Da Yardıma Ihtıyacım Var
-
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3940443&id=741319862&ref=fbx_album
arkadaslar su lınktekı logoya grafıker ır arkadasn gozuyle bakması ve el atması gerekıyor.
Ucretsz olursa sevınırım ucret ıstenırsede cuzı bır mıktar.
Daha sonra verebılırım
-
Mürit hemşerim, merhaba, bana email atarsan ayrıntıları konuşalım ve ben sana yapayım nasıl istiyorsan. Aydın'da bir kurt yavrusu aldık yeni, oğlumu deli gibi seviyorum, sizin merkeziniz için ne gelirse yaparım elimden. Email adresim izm4rit@gmail.com .
-
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------Mürit hemşerim, merhaba, bana email atarsan ayrıntıları konuşalım ve ben sana yapayım nasıl istiyorsan. Aydın'da bir kurt yavrusu aldık yeni, oğlumu deli gibi seviyorum, sizin merkeziniz için ne gelirse yaparım elimden. Email adresim izm4rit@gmail.com .
-----------------------------Google translate mi bu?
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------Mürit hemşerim, merhaba, bana email atarsan ayrıntıları konuşalım ve ben sana yapayım nasıl istiyorsan. Aydın'da bir kurt yavrusu aldık yeni, oğlumu deli gibi seviyorum, sizin merkeziniz için ne gelirse yaparım elimden. Email adresim izm4rit@gmail.com .
-----------------------------:)))))))
Bu kadar olur valla süpersin.
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------Hayır, kanlı canlı Türkçe cümle kuran ben. Baktım da evet devrik mevrik olunca öyle görünebiliyormuş (:
-
üzerinde oynamamı istiyosun yoksa yeni bir logomu?