Logo Düzeltme
-
Kıbrısta bir firmayla bölüm başkanının isteği üzerine konuştum. Birşeyler yapıyorum fakat adamlarda teknolojik iş sıfır. Logoları var ama ne dosyaları mevcut ne birşey. Adam bana sayfadan kesip verdi.
Fazla uğraşmayacaksınız. Sadece büyük haline ve flu olmayan haline ihtiyacım var.
İş Bankası Hesabı olan (Bankalarla haşır neşir değilim, BTM'den direkt yatırmak istiyorum) arkadaşları bekliyorum. NE istiyorum ?
Elmde logo var. Onu yollayacağım. Maalesef bulanık. Onun büyük, net, arkaplanının transparan halini istiyorum.
---
Ücret konusuna gelirsek, fazla birşey beklemeyin. Normalde adamlarda olması lazım. Adamlarda yok. Ben grafikten anlamıyorum. Bu yüzden düşük ücret. Konuşuruz sıkıntı değilde bir kaç güne halletmem gerek.
-
Logoyu koy, ücretsiz yapan da çıkar. Anladığım kadarıyla zaten sitelerinde falan olan şuan kullanılan logo. İz sürülmesin istiyorsan konuyu gizle yeter :)
-
Yok sağolsunlar bir çok arkadaş kendi sitemle ilgili şeyleri düzeltti. Fakat ufakta olsa katkı olsun istiyorum. Biliyorum sıkıntı olmaz (:
-
Özelden yazarmısın hocam.Elimden geleni yaparım
-
Sağolun millet. Bir kaç pm geldi.
-
abi bende alabilirim pm.