Logo Düzeltme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Kıbrısta bir firmayla bölüm başkanının isteği üzerine konuştum. Birşeyler yapıyorum fakat adamlarda teknolojik iş sıfır. Logoları var ama ne dosyaları mevcut ne birşey. Adam bana sayfadan kesip verdi.

Fazla uğraşmayacaksınız. Sadece büyük haline ve flu olmayan haline ihtiyacım var. 

İş Bankası Hesabı olan (Bankalarla haşır neşir değilim, BTM'den direkt yatırmak istiyorum) arkadaşları bekliyorum. NE istiyorum ?

Elmde logo var. Onu yollayacağım. Maalesef bulanık. Onun büyük, net, arkaplanının transparan halini istiyorum.

---

Ücret konusuna gelirsek, fazla birşey beklemeyin. Normalde adamlarda olması lazım. Adamlarda yok. Ben grafikten anlamıyorum. Bu yüzden düşük ücret. Konuşuruz sıkıntı değilde bir kaç güne halletmem gerek.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Logoyu koy, ücretsiz yapan da çıkar. Anladığım kadarıyla zaten sitelerinde falan olan şuan kullanılan logo. İz sürülmesin istiyorsan konuyu gizle yeter :)

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Yok sağolsunlar bir çok arkadaş kendi sitemle ilgili şeyleri düzeltti. Fakat ufakta olsa katkı olsun istiyorum. Biliyorum sıkıntı olmaz (:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Özelden yazarmısın hocam.Elimden geleni yaparım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Sağolun millet. Bir kaç pm geldi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt