Logo İhtiyacı (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZATİ.
    sakavan
    sakavan's avatar
    Erkek

selam arkaaşlar daha birkaç gün önce açmş olduğum haber siteme logo ihtiyacım var yardımcı olacak arkadaş varmı acaba

site : sanliurfa.org

örnek olarak 

İki görsel gönderiyorum Şanlıurfa Ş harfi türkiye logosunda oldugu gibi olsun ötekiler sanliurfa63 nokta com gibi org alt kısma yazılsın slogan kısmına sizin sesiniz... diye yazarsınız boyutlar 200x100px olacak renkler kırmızı beyaz olsun
    https://s3.amazonaws.com/bionluk2/img/attach/294035_jn1yfg8xoj.png
    Sizin önerdiğiniz güzel olduğunu düşündüğünüz bir öneriniz varsa oda olabilir arkadaşlar
    sakavan tarafından 10/Haz/17 16:32 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

merhaba hocam ücretlimi düşünüyosun ücretsizmi? 

No way out
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Buyur hocam.

Shephard tarafından 10/Haz/17 19:21 tarihinde düzenlenmiştir

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZATİ.
    sakavan
    sakavan's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

Buyur hocam.

Hocam çok teşekkür ediyorum güzel olmuş bunu görünce aklıma bişey geldi eğer mümkünse tabi o iki kırmızı çizgiyi Urfa kalesi üzerindeki mancınık gibi yaparsan sevinirim yada siz zaten mancınık niyetine yaptıysanız baştaki kısa olmuş düzenleme imkanımız varmı teşekkürler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZATİ.
    sakavan
    sakavan's avatar
    Erkek
    sakavan bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı

Buyur hocam.

Hocam çok teşekkür ediyorum güzel olmuş bunu görünce aklıma bişey geldi eğer mümkünse tabi o iki kırmızı çizgiyi Urfa kalesi üzerindeki mancınık gibi yaparsan sevinirim yada siz zaten mancınık niyetine yaptıysanız baştaki kısa olmuş düzenleme imkanımız varmı teşekkürler

Toplam Hit: 1707 Toplam Mesaj: 5
logo