Logo İhtiyacı (İstek)
-
selam arkaaşlar daha birkaç gün önce açmş olduğum haber siteme logo ihtiyacım var yardımcı olacak arkadaş varmı acaba
site : sanliurfa.org
örnek olarak
İki görsel gönderiyorum Şanlıurfa Ş harfi türkiye logosunda oldugu gibi olsun ötekiler sanliurfa63 nokta com gibi org alt kısma yazılsın slogan kısmına sizin sesiniz... diye yazarsınız boyutlar 200x100px olacak renkler kırmızı beyaz olsun
https://s3.amazonaws.com/bionluk2/img/attach/294035_jn1yfg8xoj.pngSizin önerdiğiniz güzel olduğunu düşündüğünüz bir öneriniz varsa oda olabilir arkadaşlar -
merhaba hocam ücretlimi düşünüyosun ücretsizmi?
-
-
Shephard bunu yazdı
Buyur hocam.Hocam çok teşekkür ediyorum güzel olmuş bunu görünce aklıma bişey geldi eğer mümkünse tabi o iki kırmızı çizgiyi Urfa kalesi üzerindeki mancınık gibi yaparsan sevinirim yada siz zaten mancınık niyetine yaptıysanız baştaki kısa olmuş düzenleme imkanımız varmı teşekkürler
-
sakavan bunu yazdıShephard bunu yazdı
Buyur hocam.Hocam çok teşekkür ediyorum güzel olmuş bunu görünce aklıma bişey geldi eğer mümkünse tabi o iki kırmızı çizgiyi Urfa kalesi üzerindeki mancınık gibi yaparsan sevinirim yada siz zaten mancınık niyetine yaptıysanız baştaki kısa olmuş düzenleme imkanımız varmı teşekkürler
Hocam çok teşekkür ediyorum güzel olmuş bunu görünce aklıma bişey geldi eğer mümkünse tabi o iki kırmızı çizgiyi Urfa kalesi üzerindeki mancınık gibi yaparsan sevinirim yada siz zaten mancınık niyetine yaptıysanız baştaki kısa olmuş düzenleme imkanımız varmı teşekkürler