Logo İstek..
-
Merhaba tekrardan..Bu site isleri bitene kadar basinizi agritmaya devam edecegim..:)
Logo konusunda yardima ihtiyacim var..
Malzemeler,
1. Çan Çin Çon 'daki Ç lerden faydalinabilecek bir kobinasyon olabilir. Yani Çan Çin Çon kullanilarak birseyler ortaya cikabilir sanirim..
2. Turk bayragi ve Cin bayraginin kombinasyonundan birseyler olabilir.
(Bir arkadas yapmis mesela, http://www.turkiyecin.com/index.php ama bunu taklit etmek ayip olur,örnek sadece)
Mesela ben sey dusunmustum. Bir tane güzel bir kelebek, sol kanadina Turk bayragi,sol kanadina Cin bayragi,kıç kısmına yani alt tarafina da Çin yazilabilir diye dusunmustum..
Sizce?
Tesekkurler simdiden yardimlariniz icin..
-
hayırdır çinden tr alışveriş sitesimi çin türk dosluk sitesimi açıyon?
-
Danismanlik uzerine bir site.. Firma ve Egitim tanisimanligi.
-
up olsun konun
-
Şöyle birsey de olabilir.
Ortada 1 tane Ç harfi, Çan Çin Çon da kullanilacak ortak bir Ç harfi, sonra sagina soluna geriye kalan harfler yazilirken Çan'daki a göz şeklinde olabilir, Çin'in i harfinin üstündeki nokta göz şeklinde olabilir,Çon'un o harfi göz seklinde olabilir, altina da cindeki gözünüz slogani atilir oldu bitti..:) Tabi gözler iyi bir sekilde olmasi lazim,bir de yazilar China style olursa daha dikkat cekebilir..
Oturdugumuz yerde fikir uretmesi kolay..Isin en onemli tarafi tasarim iste..:(
-
Kaliteli bir şeyler ortaya çıkarmak istiyorsan paraya kıyacaksın.
-
Kalitesi dusuk birsey olsun öyleyse..:) Param yok cunku..
Hic olmadi siteyi logosuz acar..Logoya kasarim birkac ay..
-
Ben şöyle birşey yapmaya calistim,sade ve ne yapmaya calistigimi anlatsin diye..
Yazı ve arka fonlari duzenleyebilecek arkadas varsa guzel olur..Yani logo'ya daha uygun sekle sokabilecek. Boyut ve gorsellik acisindan.. Tesekkurler..

-
ben yardımcı olurum 05556640184 sefira