Logo Tasarım Yardım ( Ücretl İ& Ücretsiz)
-
Arkadaşlar E ticaret Sitem ve kurumsal kimlik için logoya ihtiyacım var.
Sektör : Notebook Laptop dizüstü bilgisayar yedek parça ve tamir
Genel Renklerimiz Turuncu beyaz ağırlıklı
Genelde kullanığımız font dodger
Buda Kartvizitimiz..Gözünüzde birşeyler canlanması açısından..

Konu hakkında ücretli yada ücretsiz yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Yardımcı olacak arkadaşa adwords kuponuda hediye edebilirim. Yada notebookla ilgili bir sorun olursa bir yardıma ihtiyacı olursa yardım edebilirim.
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
-
hacı ilk başta sana şöyle bişey söyliyim notbuk satışıyla ilgili bir site açıyorsun ama niye turuncu renk kullanıyorsun. Renk teorisi hakkında pek fazla bilgin yok galiba dünyaca ünlü bilgisayar markalarının hepsine bak mavi ağırlıklı renkler kullanılmıştır. nedenine gelince daha doğal olduğu hissini uyandırı insanlarda. turuncu ise iştah açıcı renktir(bu yüzden lokantalarda daha çok tercih edilir). sıcak renk kullanmak yerine mavi ve lacivert tonajlı renkler kullansan sitende daha iyi olur diye düşünüyorum. :)
-
:) adam kurumsal bir firma. Ayrıca üreticide değil pazarlamacı. Bakınız Teknosa, yada Gold PC :)) buna kurumsallık derler ;)
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------
:) adam kurumsal bir firma. Ayrıca üreticide değil pazarlamacı. Bakınız Teknosa, yada Gold PC :)) buna kurumsallık derler ;)
-----------------------------yiyecek pazarlamıyo ama bunada dikkat etmek gerekmezmi sence
-
green box logo maker. bu programı bulup kendi kendine çok rahat bi şekilde logo yapabilirsin. programda hazır templatelerde var.
-
kurumsal bi firma sanırım. hazır template veya amatör bir logo imajın acısından pek iyi olmaz sanırım :) bir reklam ajansıyla görüş derim ben.
-
Logo ve görsellerinde patenti alınacağı için hazır bir logo pek gitmez gibi.Renk konusunda tavsiyesi olan arkadaşlarada teşekür ediyorum.Tavsiyeleerinizi dikkate alacağım ona göre değişiklik yapabilirim.
Ayrıca siteyi bi incelerseniz sevinirim.Eksik yönleri beğendiğiniz beğenemdiğiniz yönlerini belirtirseniz sevinirim
Yani her türlü olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum...
Saygılar
-
Görüşlerinizi bekliyorum beyler :D