folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Logo Tasarımı Yapıcam Akıl Verirmisiniz

Logo Tasarımı Yapıcam Akıl Verirmisiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

kendi logomu yapmak istiyorum (önceden bu tarz konular açmıştım) nasıl bir şey yapıcağıma dair bir fikrim yok nasıl bir şey yapabilirim (animasyon şeklinde de olabilir )  

NOT: lütfen konuyu baltalamayınız...

başka bir NOT: örnekteki gibi anltın lütfen

ÖRNEK: facebook.com için söylüyorum f harfi olsun hayvan gibi olsun basit olsun vb... 

çok başka bir NOT: ya asiminnesli tasarım veya asiminnesli dizayn yazıcak yada asd dizayn yazmalı

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Asd yazsın ama dayanamıycam yahu sen geçen gün logo tasarlanır diye konu açmadın mı şimdi kalkıp yardım istiyorsun. Taşşak mı geçiyorsun insanlarla çözemedim seni

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

Opter bunu yazdı:
    -----------------------------

Asd yazsın ama dayanamıycam yahu sen geçen gün logo tasarlanır diye konu açmadın mı şimdi kalkıp yardım istiyorsun. Taşşak mı geçiyorsun insanlarla çözemedim seni

-----------------------------

hocam o konuda da yazdım bana böyle böyle olacak diceksin herşeyi söyleyeceksin ben yapıcam yani kısası ps bilmeyenlere yardım oalcak benimki şimdi kendim için istiyorum 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

edit : yanlıs okuma :D

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 517 Toplam Mesaj: 4