Logo Ve Dövme
-
Selam arkadaşlar, kişisel procelerim için ve sağ bileğim için bir logo yaptırmak istiyorum.
Uğraşabilecek arkadaşlar var mı sevabına-eğlencesine?
-
Sevabına eğlencesine Yok kardeş ,kusura bakma
Esconda tarafından 22/Ara/12 20:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Esconda bunu yazdı
Sevabına eğlencesine Yok kardeş ,kusura bakma
ne kadara olur peki?
-
Logo fiyatları kişinin veya kurumun isteğine göre, sürenin uzunluğuna ve tasarımın kalitesine göre freelance bir kişi için 100-150 tl kişisel 350-500 tl kurum için uygun fiyattır.
Ortalama olan bir fiyat,fakat dizaynı yapacak olan grafikerin ihtiyacına göre bu oran değişebilir.
-
yaptıracağım şey sadece logo olsa sevabına olurdu belki haklısın, ben resimden anlamadığım için bana ucuz geliyor hep. ama ortadaki emeği görünce kafama dank edecekti, ne olduysa görmeden dank etti. photoshopmagazin sitesindeki çizimlerin çok faydası oldu bunda tabii ki!
250tlye kadar bi bütçe ayırabilirim bu işe. Ama yaptırmak istediğim şey çok uğraştıracak gibime geliyor...
Ne kadar sürer ki bu iş?
-
logoyu dövmeyi yaptıracağın yerde yaptırabilirsin, ayrıca tasarlanan logo dövmeye ne kadar yatkın olabilir ki? garip bir durum =)
-
LizardKing bunu yazdı
logoyu dövmeyi yaptıracağın yerde yaptırabilirsin, ayrıca tasarlanan logo dövmeye ne kadar yatkın olabilir ki? garip bir durum =)
yok abi dövme değil ben resmen logo istiyorum, ama kolumda istiyorum. olay bu.
:)
-
legoyla ya da minecraft ile oyna haci o esnada logo falan cikar kendiliginden ben oyle bir suru logo tasarladim kendim icin:)
-
schwarzseherisch bunu yazdı
legoyla ya da minecraft ile oyna haci o esnada logo falan cikar kendiliginden ben oyle bir suru logo tasarladim kendim icin:)
yok abi kafamda uzun süredir var yaptırmak istediğim şey, ama çizim özürlü oldğum için yapamadım hiç. ben sadece geometrik şekiller çizebiliyorum, o da cetvelle olursa!
Daha önce bi kaç arkadaş logo yapmıştı ama pek içime sinmedi ve aklımdaki şeyden çook uzaktı. yalan oldu haliyle, şimdi biliyorum ne istediğimi, o yüzden iş ciddiye bindi.
kişisel bi logo ve dövme, ticari olmayacak, blogumda yazdığım programlarda vs olacak, bi de sağ bileğimde :)