Logolar
-
-
:/
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
buneki :D
ne anlama geldi o ( :/ ) -
birinci imajda font seçimi yanlş. ayrıca ultra bi reklam kokusu aldım
-
2.sindede fontlar uyumsuz ama logo güzel ve anlamlı tabi siz yaptıysanız
-
bigpower bunu yazdı:
ne anlama geldi o ( :/ )
-----------------------------olaya adapte olamadım da o yüzden şey ettim :/ açıkçası olayı hala da anlamış değilim :/ logo derken? hiç bi açıklama göremedimde :|
-
bigpower bunu yazdı:
ne anlama geldi o ( :/ )
-----------------------------olaya adapte olamadım da o yüzden şey ettim :/ açıkçası olayı hala da anlamış değilim :/ logo derken? hiç bi açıklama göremedimde :|
Logo , bildiğin logo
Bknz : http://www.yorumla.org/oku.php?id=1118 -
2.logo belki ampul akp falan itici geldi. birincide font vs nin dışında film prodüksiyon nida bunlarla anlamlı bi vektör kullansan daha iyi olmazmı?
dost acı söyler darılmassan bikaç eleştri yapabilirim -
legendary bunu yazdı:
2.logo belki ampul akp falan itici geldi. birincide font vs nin dışında film prodüksiyon nida bunlarla anlamlı bi vektör kullansan daha iyi olmazmı?
dost acı söyler darılmassan bikaç eleştri yapabilirim
Eleştirilere açığım ... -
hocam 2 logodada aynı şeyi görüyorum.sadece beğendiğin iki image in altına farklı fontlarla nida film yazmışsın. Eğer profesyonel bi logo tasarlamak istiyosan, önce kurumsal kimlik dahilinde logo tasarımı vs bunları araştırmanı tavsiye ederim. Mesela ikinci logoyu siyah bi background dışında kullanman çok zor. kullansanda çok bozulur. zaten sadece nida film den film prodüksiyon vs yaptığını düşünerekten, ne filmle vs alakası yok. ikiside sanki bi bilgisayar oyunu logosuna benziyor. ilk bakışta alttaki nida filmi okumadan sizin film vs işi yaptığınızın anlanması gerekiyor. veya sen bu logoyla biton film yapıcaksın bunlardan birini seyredenin bilinç altına yerleştirmen lazım logonuki ikinci filmini seyredenlerin bilinçaltında eskiye dair logon akılda kalsın. iyi yada kötü akılda kalıcı olman gerekir. seçtiğin fontunda çizdiğin vektörle bağlantılı olması lazım. ciddi bi logomu yapıcaksın yoksa genelde reklam ajanslarının kullandığı tarzda yuvarlak hatlı biraz daha estetik bi logomu yapıcaksın? bunlara göre fontunu ayarlaman lazım. 2. logoya baktığında sağ ve soldaki çizgiler rütbe gibi görünüyo askeriye ordu vs gibi şeyleri çağrıştırıyo, yani ciddi sert bi image ama alttaki font el yazısı tarzında gibi gibi.
eleştrilerim yapıcı yönde, yanlış anlama sakın