folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Logonui.Exe Çalışınca Exe Dosyalarını Açamıyorum

Logonui.Exe Çalışınca Exe Dosyalarını Açamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhablar bilgisayarda harici ve dahili ekran kartları mevcut bir uygulamaya ekran kartı seçmeyince pc uyarı veriyor yapılandır diyor.Dün de notebook kendini güncelledi ve bugün güncellemeden itibaren ilk kez açtım.açınca logonui.exe sine ekran kartı yapılandırmasını istiyor.

Sorun yok istesin ancak şimdi oyunlara filan giremiyorum tepki vermiyor.

Bir kere daha böyle olmuştu geri yükleme yapmıştım ancak şimdi sorunu çözmek istiyorum.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

şimdi geri yükleyeyim dedim.sistem geri yükleme noktası oluşturmamış.ne yapmam gerek ? yok mu bilen eden. combofix te olmuyor win 8.1

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

abi bilgisayarı nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama

bilgisayarına acıyorum

Toplam Hit: 680 Toplam Mesaj: 3