folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder LOL Pvp.Net E Bağlanamama

LOL Pvp.Net E Bağlanamama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

beyler bu sorunum var.çözemedimde..firewall kapalı.evde 3 pc var 3ündende giremedik.modemi kapatıp açtık olmadı.

fikri olan varsa yapmaya hazırım..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

http://www.frmtr.com/league-legends/5092894-league-legends-oyun-hatalari-ve-cozumleri.html

şurayı bi okumanı tavsiye ederim.

bu arada genel olarak söyliyim

- Yama uygulanıyor(Applying patches) yazısında %99'da kalıyorsa sakın kapatmayın pencereyi.

ben önce bug var sandım kapatıyodum ben habire, halbuki 200-300 mb indiriyomuş o ara, netbalancer ile bakınca fark ettim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PiyanisT
    PiyanisT's avatar
    Erkek
    aynısı bende vardı oyunu sil baştan indir

Dünyada akla değer veren yok madem Aklı az olanın parası çok madem Getir şu şarabı, alın aklımızı Belki böyle beğenir bizi el alem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

http://www.frmtr.com/league-legends/5092894-league-legends-oyun-hatalari-ve-cozumleri.html

şurayı bi okumanı tavsiye ederim.

bu arada genel olarak söyliyim

- Yama uygulanıyor(Applying patches) yazısında %99'da kalıyorsa sakın kapatmayın pencereyi.

ben önce bug var sandım kapatıyodum ben habire, halbuki 200-300 mb indiriyomuş o ara, netbalancer ile bakınca fark ettim.

1. çözüm olmadı devam ediorum

Ekerci tarafından 24/Eyl/13 21:04 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Türkiye serverı ise avrupa batının günecellmesini yap sonra tekrar türkiye ye geç düzelir yada tam tarsi.

Toplam Hit: 2697 Toplam Mesaj: 5