folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder LOL Türkçe Kapalı Beta Kayıtları Başladı

LOL Türkçe Kapalı Beta Kayıtları Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Hemen ilk kayıtları alın arkadaşlar

http://eune.leagueoflegends.com/interstitial/tr_beta

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

30 leveller önceliklidir sanırım :D aldık bakalım büyük ihtimal çıkar.

bu arada bi oyun dergisinde direk çekilişsiz kurarsız veriyorlarmış k beta kodlarını

SharpShooter tarafından 16/Ağu/12 13:17 tarihinde düzenlenmiştir

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı

30 leveller önceliklidir sanırım :D aldık bakalım büyük ihtimal çıkar.

bu arada bi oyun dergisinde direk çekilişsiz kurarsız veriyorlarmış k beta kodlarını

level ve oyungezer ikiside bu ayki sayısında çekilişsiz kurasız  kbt key veriyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

türkçe mi olucak lol biri aydınlatabilir mi

hoş bedenlerin içine kafanızda hayal ettiginiz ruhları koyup adına aşk diyorsunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    HugeBroly bunu yazdı

evet türkiye ofisi açıldıktan sonra türkçeleştirme çalışmaları başladı. ayrıca saddece yazılar değil in game seslendirmeleri dahil.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı
    HugeBroly bunu yazdı

evet türkiye ofisi açıldıktan sonra türkçeleştirme çalışmaları başladı. ayrıca saddece yazılar değil in game seslendirmeleri dahil.

anladım peki ne zaman betadan çıkmış olur ve tamamen türkçe halinle oynamaya başlarız bir bilginiz var mı bu konuda ?

hoş bedenlerin içine kafanızda hayal ettiginiz ruhları koyup adına aşk diyorsunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

başvurduk bakalım bu arada eu west oynayan varsa yixit diye ekleyebilirler

www.yesilgrow.com - Growshop
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

ben de başvurdum biraz bakıcam ama açıldığında oynamam büyük ihtimal, yemin ediyorum mal mal işler yapıyor bizimkiler en iyisi north america server ping biraz yüksek oluyor ama zararını görmedim kesinlikle değer zaten, eu serverını rahatlatmak için açmışlardır türk serverını allah bilir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı

ben de başvurdum biraz bakıcam ama açıldığında oynamam büyük ihtimal, yemin ediyorum mal mal işler yapıyor bizimkiler en iyisi north america server ping biraz yüksek oluyor ama zararını görmedim kesinlikle değer zaten, eu serverını rahatlatmak için açmışlardır türk serverını allah bilir.

turk server ı olursa bende oynamam :) çünkü 10 yaşında çocuklar oynuyor.oynamasınlar demiyorum kötü oynasınlar ama leaver ve feederler eksik olmaz :/

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı
    XpertVision bunu yazdı

turk server ı olursa bende oynamam :) çünkü 10 yaşında çocuklar oynuyor.oynamasınlar demiyorum kötü oynasınlar ama leaver ve feederler eksik olmaz :/

lolde çok farketmez çok kolay bi şekilde ignore list'e ekleyebiliyosun, report edebiliyosun bide lvl aralığına göre seni eşleştiriyo çok hoş dota'da yaşadığım hiç bir sıkıntıyı yaşamıyorum lol'de 

yaşasın lol :)

www.yesilgrow.com - Growshop
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

ayrıca betaya katılan herkese katarina ile 1 adet skin vericeklermiş.Westte olan eklesin bu arada LeninsBeard :D

profesyonel kahveci?
Toplam Hit: 1680 Toplam Mesaj: 11