LOL Türkçe Kapalı Beta Kayıtları Başladı
-
Hemen ilk kayıtları alın arkadaşlar
http://eune.leagueoflegends.com/interstitial/tr_beta -
30 leveller önceliklidir sanırım :D aldık bakalım büyük ihtimal çıkar.
bu arada bi oyun dergisinde direk çekilişsiz kurarsız veriyorlarmış k beta kodlarını
SharpShooter tarafından 16/Ağu/12 13:17 tarihinde düzenlenmiştir -
SharpShooter bunu yazdı
30 leveller önceliklidir sanırım :D aldık bakalım büyük ihtimal çıkar.
bu arada bi oyun dergisinde direk çekilişsiz kurarsız veriyorlarmış k beta kodlarını
level ve oyungezer ikiside bu ayki sayısında çekilişsiz kurasız kbt key veriyor
-
türkçe mi olucak lol biri aydınlatabilir mi
-
HugeBroly bunu yazdı
evet türkiye ofisi açıldıktan sonra türkçeleştirme çalışmaları başladı. ayrıca saddece yazılar değil in game seslendirmeleri dahil.
-
FCN bunu yazdıHugeBroly bunu yazdı
evet türkiye ofisi açıldıktan sonra türkçeleştirme çalışmaları başladı. ayrıca saddece yazılar değil in game seslendirmeleri dahil.
anladım peki ne zaman betadan çıkmış olur ve tamamen türkçe halinle oynamaya başlarız bir bilginiz var mı bu konuda ?
-
başvurduk bakalım bu arada eu west oynayan varsa yixit diye ekleyebilirler
-
ben de başvurdum biraz bakıcam ama açıldığında oynamam büyük ihtimal, yemin ediyorum mal mal işler yapıyor bizimkiler en iyisi north america server ping biraz yüksek oluyor ama zararını görmedim kesinlikle değer zaten, eu serverını rahatlatmak için açmışlardır türk serverını allah bilir.
-
XpertVision bunu yazdı
ben de başvurdum biraz bakıcam ama açıldığında oynamam büyük ihtimal, yemin ediyorum mal mal işler yapıyor bizimkiler en iyisi north america server ping biraz yüksek oluyor ama zararını görmedim kesinlikle değer zaten, eu serverını rahatlatmak için açmışlardır türk serverını allah bilir.
turk server ı olursa bende oynamam :) çünkü 10 yaşında çocuklar oynuyor.oynamasınlar demiyorum kötü oynasınlar ama leaver ve feederler eksik olmaz :/
-
SharpShooter bunu yazdıXpertVision bunu yazdı
turk server ı olursa bende oynamam :) çünkü 10 yaşında çocuklar oynuyor.oynamasınlar demiyorum kötü oynasınlar ama leaver ve feederler eksik olmaz :/
lolde çok farketmez çok kolay bi şekilde ignore list'e ekleyebiliyosun, report edebiliyosun bide lvl aralığına göre seni eşleştiriyo çok hoş dota'da yaşadığım hiç bir sıkıntıyı yaşamıyorum lol'de
yaşasın lol :)
-
ayrıca betaya katılan herkese katarina ile 1 adet skin vericeklermiş.Westte olan eklesin bu arada LeninsBeard :D