LOL'de Ping Sorunum
-
Merhaba mürit kardeşler şimdi eskiden lol pingim 50-60 olurdu bu son patchden sonra 100den aşşağı inmez oldu buda haliyle delirtiyo beni nettedeki çözümlere baktım ama nafile ne olduysa son patchden sonra anası zikildi oyunun bir kaç arkadaşa sordum termal macunu yenile dediler sizce bu bir çözüm mü ?
-
öncelikle şunu söyleyeyim, ötesini berisi boşver,
laptop + wifi ile oynuyorsan, wifiye yakınlaş veya ethernet kablosuyla bir dener misin?
-
malasef masaüstü ama olabilir daft kardeş çünkü 3çıt çekiyo internet ama şunu anlamadım son patchden sonra niye bu kadar yükseldi
-
termal macunun pingle ne alakası var la
-
ya fazla anlamam şu praça işlerinden ama bir arkadaşa sorduğumda termal macun dedi bana bende bi konu açıyım dedim daha iyi bilirsiniz diye
-
hocam bende oynuorum sorun yok bende.ilk başta normal pingine bak bakalım bi
çalıştıra gir ve oraya
ping -t www.google.com.tr
enter yap bakim ordaki sayılar kaç bi onu gör.ondan sonra oyunun patchinden mi degil mi onu düşünelim bi
-
overlocker bunu yazdı
malasef masaüstü ama olabilir daft kardeş çünkü 3çıt çekiyo internet ama şunu anlamadım son patchden sonra niye bu kadar yükseldi
ben de aylarca sorunsuz oynarken (laptopun ve wifi'nin yeri sabit)
bi ara sürekli oyunda dc yemeye başladım (net varken)
wifinin yerini değiştirdim sorun çözüldü :)
benimki 5 diş çekerken yapıyodu bu sorunu
-
Daft bunu yazdıoverlocker bunu yazdı
ben de aylarca sorunsuz oynarken (laptopun ve wifi'nin yeri sabit)
bi ara sürekli oyunda dc yemeye başladım (net varken)
wifinin yerini değiştirdim sorun çözüldü :)
benimki 5 diş çekerken yapıyodu bu sorunu
bende bi deneyeyim yoksa olcak gibi değil
peki arkadaşlar gamebooster deneyen var mı
overlocker tarafından 20/Tem/13 14:06 tarihinde düzenlenmiştir -
gamebooster vb. donanım ürünleri performansı arttırır. buda FPS yi arttırır örnek ben formattan önce 40 fps alıyordum şuan 60 fps ye çıktı
termal macunu yenilemekte bunların hepsi FPS ye yönelik şeyler. İyiler güzeller ama ping süren senin internetin ile alakalı
1. Sorun torrent vb. indirme programları açık mı ? dikkat ediyormusun
2. Online radyo dinliyorsan dinleme , hatta oyun harici internet ile yaptıgın bütün ilişkini kes , skype msn vs kapat IDM TOrrent alayını kapat.
3. Modemde arıza olmuş olabilir , bir arkadaşından bir denemelik modem iste sıkıntı hala devam ediyorsa 2 seçenecek kalıyor
A = Bilgisayarında virüs var , interneti yiyor buda ping yapmasına sebep oluyor.
B = İnternet hattın temiz degil , telekomluk bir sorun var.
C Belkide hiç biri , geçen gün oyun oynarken aşırı lag oldugunu gördüm , herşey kapalıydı sorun şuymuş ceptelefonum wifi deydi güncellemeye başlamış 200-300 mb dosya çekemye çalışınca öyle olmuş. Modeme senden başka birşeyin erişmediğinden emin ol.
Hadi kolay gelsin.
-
PanxeR bunu yazdı
gamebooster vb. donanım ürünleri performansı arttırır. buda FPS yi arttırır örnek ben formattan önce 40 fps alıyordum şuan 60 fps ye çıktı
termal macunu yenilemekte bunların hepsi FPS ye yönelik şeyler. İyiler güzeller ama ping süren senin internetin ile alakalı
1. Sorun torrent vb. indirme programları açık mı ? dikkat ediyormusun
2. Online radyo dinliyorsan dinleme , hatta oyun harici internet ile yaptıgın bütün ilişkini kes , skype msn vs kapat IDM TOrrent alayını kapat.
3. Modemde arıza olmuş olabilir , bir arkadaşından bir denemelik modem iste sıkıntı hala devam ediyorsa 2 seçenecek kalıyor
A = Bilgisayarında virüs var , interneti yiyor buda ping yapmasına sebep oluyor.
B = İnternet hattın temiz degil , telekomluk bir sorun var.
C Belkide hiç biri , geçen gün oyun oynarken aşırı lag oldugunu gördüm , herşey kapalıydı sorun şuymuş ceptelefonum wifi deydi güncellemeye başlamış 200-300 mb dosya çekemye çalışınca öyle olmuş. Modeme senden başka birşeyin erişmediğinden emin ol.
Hadi kolay gelsin.
kardeş dediklerinin hepsini yaptım eskiden herşey açık oynardım 60 felan olurdu şimdi hepsini kapatıyom lag giriyo bu gidişle oyunu bırakcam ranked girmeye kokuyorum