folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Loopback Özellikli Giriş Seviyesi Adsl Modem

Loopback Özellikli Giriş Seviyesi Adsl Modem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Fiyatı el yakmayan loopback özellikli port yönlendirmelerinde sıkıntı çıkarmayan bir modem arıyorum. cisco veya drytek fiyat olarak beni kasıyor, airties modemlerde de bu özellik yok. Değerli önerilerinizi bekliyorum.

Not: içime cin kaçmadı, küfürlü yazınca konuyu siliyor totoşlar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

zyxellerde var diye biliyorum. en azından benim eski emektar 660hw'de (bu olması lazım adsl2+ wifi) telnet aracılığıyla zyxelos (ne zıkkımsa) konsoluna bağlanınca etkinleştirebiliyordum. yeniden başlatınca modemi (dosya sistemi readonly olduğu için ve elimin altında busybox gibi bir araç olmadığından, ayrıca fwsini düzenleyecek bilgi birikim ve kudrette olmadığımdan) haliyle tekrar aynı işlemleri yapmak durumunda kalıyordum (ztnbatch gibi bir şeyle otomatikleşebilir).

Olaylara karışmayın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Archon
    Archon's avatar
    Erkek

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-cisco-small-business-pro-srp-547w-adsl2-plus-annex-a-wan-281329053/detay

yukarıdaki ürün işini görür mü? Ben kullanıorum ama loopback özelliği varmı bilmiyorum ürün süper online kilitli olarak geliyor pbx portlarını kullanamıyorsun geri kalan herşeyi yapabiliyorsun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Archon bunu yazdı

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-cisco-small-business-pro-srp-547w-adsl2-plus-annex-a-wan-281329053/detay

yukarıdaki ürün işini görür mü? Ben kullanıorum ama loopback özelliği varmı bilmiyorum ürün süper online kilitli olarak geliyor pbx portlarını kullanamıyorsun geri kalan herşeyi yapabiliyorsun.

Hocam bunun fiyatı çok uygun fakat loopback mi :) değilse bana kaçar fiyatı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Archon
    Archon's avatar
    Erkek

işte bende tam bilmiyorum ayarlarında direk loopback diye bişey görmedim ama belki yapılıyordur araştırmadan alma tabii ben gigabit portları ve wireless kapsama alanı umarak satın aldım umduğumu buldum :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keskinlikursat
    keskinlikursat's avatar
    Erkek

bu modem piyasada araştır 600 dolar felan al bence hemen bende de var  neden bu kadar ucuz veriyorlar anlamadım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

loopback ne abi?

black implies white, self implies other, life implies death.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

modemden gelen port isteklerini natami çevireceksin hocam ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI