Loopback Özellikli Giriş Seviyesi Adsl Modem
-
Fiyatı el yakmayan loopback özellikli port yönlendirmelerinde sıkıntı çıkarmayan bir modem arıyorum. cisco veya drytek fiyat olarak beni kasıyor, airties modemlerde de bu özellik yok. Değerli önerilerinizi bekliyorum.
Not: içime cin kaçmadı, küfürlü yazınca konuyu siliyor totoşlar.
-
zyxellerde var diye biliyorum. en azından benim eski emektar 660hw'de (bu olması lazım adsl2+ wifi) telnet aracılığıyla zyxelos (ne zıkkımsa) konsoluna bağlanınca etkinleştirebiliyordum. yeniden başlatınca modemi (dosya sistemi readonly olduğu için ve elimin altında busybox gibi bir araç olmadığından, ayrıca fwsini düzenleyecek bilgi birikim ve kudrette olmadığımdan) haliyle tekrar aynı işlemleri yapmak durumunda kalıyordum (ztnbatch gibi bir şeyle otomatikleşebilir).
-
yukarıdaki ürün işini görür mü? Ben kullanıorum ama loopback özelliği varmı bilmiyorum ürün süper online kilitli olarak geliyor pbx portlarını kullanamıyorsun geri kalan herşeyi yapabiliyorsun.
-
Archon bunu yazdı
yukarıdaki ürün işini görür mü? Ben kullanıorum ama loopback özelliği varmı bilmiyorum ürün süper online kilitli olarak geliyor pbx portlarını kullanamıyorsun geri kalan herşeyi yapabiliyorsun.
Hocam bunun fiyatı çok uygun fakat loopback mi :) değilse bana kaçar fiyatı.
-
işte bende tam bilmiyorum ayarlarında direk loopback diye bişey görmedim ama belki yapılıyordur araştırmadan alma tabii ben gigabit portları ve wireless kapsama alanı umarak satın aldım umduğumu buldum :)
-
bu modem piyasada araştır 600 dolar felan al bence hemen bende de var neden bu kadar ucuz veriyorlar anlamadım
-
loopback ne abi?
-
modemden gelen port isteklerini natami çevireceksin hocam ?